۱۴۵ میلیارد ریال در سازمان منطقه ویژه پارس صرفه جویی شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی منطقه ویژه پارس،حمید علیجانی با اشاره به طبخ روزانه نزدیک به ۳ هزار پرس غذا در رستوران مرکزی سازمان منطقه ویژه پارس گفت: فضای آشپزخانه رستوران مرکزی پاسخگوی طبخ و ارایه این حجم از غذا نبود که در وهله اول تصمیم بر آن شد که ساخت رستوران دوم برای این مهم در نظر گرفته شود که  هزینه آن ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد شد.

مدیر پشتیبانی،خدمات رفاهی و امور تشریفات سازمان منطقه ویژه پارس ادامه داد: با تاکیدات مدیر عامل سازمان منطقه ویژه پارس مبنی بر صرفه جویی در هزینه‌کرد طرح ها و پروژه ها ،«طرح بازسازی و تجهیز رستوران مجتمع گلستان» در دستور کار  این مدیریت قرار گرفت.

وی افزود: طرح بازسازی و تجهیز آشپزخانه و رستوران مجتمع گلستان ۹۰ روز به طول انجامید که با انجام این طرح ۴۰ درصد از نیاز غذایی کارکنان سازمان منطقه ویژه پارس در این رستوران طبخ و توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: تمامی مراحل بازسازی و تجهیز این رستوران توسط کارکنان این مدیریت انجام شده است و انتظار می رود با راه اندازی این رستوران بخش بزرگی از حجم فعالیت در رستوران مرکزی سازمان کاسته شود که این امر ارایه خدمات مطلوب و شایسته به کارکنان سازمان را در پی خواهد داشت.

مدیر پشتیبانی،خدمات رفاهی و امور تشریفات هزینه بازسازی و تجهیز آشپزخانه رستوران مجتمع مسکونی گلستان را ۵ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت:با انجام این طرح ۱۴۵ میلیارد ریال در هزینه ساخت یک رستوران جداگانه صرفه جویی شد.

افتتاح رستوران کمپ گلستان 1
افتتاح رستوران کمپ گلستان 3
افتتاح رستوران کمپ گلستان 2
افتتاح رستوران کمپ 4 10
افتتاح رستوران کمپ 4 7
افتتاح رستوران کمپ 4 6
افتتاح رستوران کمپ 4 3
افتتاح رستوران کمپ 4 2
افتتاح رستوران کمپ 4 1
افتتاح رستوران کمپ 4 11

https://roydadnaft.ir/3308کپی شد!