خلاصی همیشگی مردم عسلویه از گرد و غبار گوگرد/ چرا نگهداری از گوگرد در فضای باز‌ حذف شد؟

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جلوگیری از آلاینده‌های زیست محیطی را از اولویت‌های اصلی این منطقه صنعتی دانست و گفت: این سازمان ضمن حمایت از استمرار تولید، حفظ محیط زیست و جلوگیری از آسیب به مردم منطقه در دستور کار دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جلوگیری از آلاینده‌های زیست محیطی را از اولویت‌های اصلی این منطقه صنعتی دانست و گفت: این سازمان ضمن حمایت از استمرار تولید، حفظ محیط زیست و جلوگیری از آسیب به مردم منطقه در دستور کار دارد.

به گزارش رویداد نفت به نقل از تسنیم، سازمان منطقه ویژه پارس در اقدامی تحسین برانگیز و در راستای استمرار تولید گاز در فصل سرد سال از یک سو و حفاظت از محیط زیست در آستانه هفته هوای پاک، با اجرای تمهیدات فنی و عملیاتی خاص ظرفیت ذخیره‌سازی گوگرد در انبارهای مکانیزه را افزایش داد.
معضل زیست محیطی انبار گوگرد روباز که مدت‌ها شهروندان و ساکنین مناطق پیرامونی منطقه ویژه پارس را آزار می‌داد، در یکی دو سال گذشته جمع‌آوری شد و خیال مردم را از محل آلایندگی زیست محیطی ناشی از گرد و غبار گوگرد راحت کرد.
ایجاد هوای پاک در منطقه پارس جنوبی
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس در آستانه هفته هوای پاک، دستور داد تا به دلیل تکمیل ظرفیت انبار مکانیزه گوگرد و عدم دریافت محصولات جدید گوگرد تولیدی در پالایشگاه گاز، این محصولات را به انبار مکانیزه دیگری منتقل کنند.
ظاهراً در گذشته در چنین شرایطی گوگرد در انبارهای روباز نگهداری می‌شد اما در سال‌های اخیر به‌ویژه با روی کار آمدن دولت سیزدهم و تأکید بر حفظ و سلامت محیط زیست، راهکار نگهداری از گوگرد در فضای باز به طور کلی حذف شد و استفاده از انبارهای مکانیزه در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس در گفتگو با خبرنگار تسنیم در عسلویه در ارتباط با این اقدام مهم سازمان منطقه ویژه اظهار داشت: به دلیل تکمیل ظرفیت انبار مکانیزه گوگرد و عدم امکان دریافت محصولات جدید گوگرد از پالایشگاه گاز، راهکار لازم مورد توجه قرار گرفت.
سخاوت اسدی، ادامه داد: یکی از راهکارها این بود که گوگردها را به انبار روباز در شمال اتوبان منطقه ویژه پارس منتقل کنیم که به دلیل تبعات زیست محیطی به صلاح نبود و راهکار دوم این که تولید گوگرد متوقف شود که این مورد هم به دلیل تولید گازهای so2 و ترکیبات گوگردی محیط زیست را به شدت تحت تأثیر قرار می‌داد.
تشکیل کمیته شرایط اضطراری در منطقه ویژه پارس
وی با اشاره به تشکیل کمیته شرایط اضطراری در منطقه ویژه پارس ابراز کرد: در این کمیته علاوه بر حضور مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس به عنوان فرمانده ارشد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران منطقه، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس و مجتمع گاز پارس جنوبی نیز حضور داشتند و پس از بررسی موضوع تصمیم گرفته شد که گوگرد تولیدی مدیریت شده و به انبار مکانیزه دیگری منتقل شوند.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس اضافه کرد: در این کمیته قرار شد امکانات ایمنی و آتش‌نشانی موجود در سایت ۲ پارس جنوبی انبار مکانیزه که هنوز تکمیل نشده است با همکاری هر ۳ شرکت با ارسال نیرو، ماشین‌آلات و تجهیزات متخصص به شرایط مطلوب رسیده تا گوگرد تولیدی منطقه پارس یک به انبار مکانیزه پارس ۲ منتقل شود.
تا یک ماه آینده هماهنگی لازم برای ورود کشتی و صادرات گوگرد صورت می‌گیرد
اسدی با بیان اینکه تا یک ماه آینده هماهنگی لازم برای ورود کشتی و صادرات گوگرد صورت می‌گیرد خاطرنشان کرد: با تخلیه انبار مکانیزه سایت یک پارس جنوبی تا یک ماه آینده، گوگرد منتقل شده به سایت ۲ این منطقه ویژه دوباره به سایت یک منتقل می‌شود و صادر خواهند شد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس با اشاره به در پیش بودن هفته هوای پاک، این اقدام را در حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی هوای منطقه بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: سازمان منطقه ویژه پارس ضمن حمایت از استمرار تولید، همزمان تمام تلاش خود را در راستای حفظ محیط زیست و جلوگیری از آسیب به مردم منطقه به کار گرفته و سلامت مردم خط قرمز و اولویت اول ماست و در این راه از هیچ اقدامی کوتاهی نخواهد کرد.
https://roydadnaft.ir/29725کپی شد!
 
اخبار پیشنهادی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.