زمینه اشتغال نیروهای بومی بوشهر در صنایع با مهارتآموزی فراهم میشود
مدیر عامل شرکت پالایش گاز فجر جم گفت: کارآموزان بومی استان بوشهر میتوانند با شرکت در ردههای صلاحیت حرفهای شرکت پالایش گاز فجر جم و مهارتآموزی زمینه اشتغال خود را در صنایع پارس جنوبی فراهم کنند.
سید محمد مهدی هاشمی در نشست با مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر با اشاره به اهمیت آموزشهای فنی و حرفهای در ایجاد اشتغال، حمایت از تولید داخلی، افزایش سطح مهارت شاغلان، حفظ شغل، افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید بیان کرد: دولت سیزدهم در راستای ایجاد اشتغال برای جوانان متخصص و متعهد و افراد دارای مهارت، برنامه ویژهای دارد و امیدوارم شاهد جذب جوانان در مشاغل مورد نظر صنایع استان بوشهر باشیم.
وی با اشاره به نقش مهارتآموزی در ایجاد زمینههای اشتغال برای جوانان گفت: در راستای آموزشهای لازم برای ورود جوانان به بخشهای تولیدی و صنعتی، مراکز مهارتآموزی باید بهصورت جدی از سوی صنایع استان بوشهر تقویت و حمایت شوند.
مدیر عامل شرکت پالایش گاز فجر جم افزود: توانمندسازی نیروی انسانی باید با توجه به زمان و مکان متناسب با شرایط هر منطقه صورت گیرد و شرکت پالایش گاز فجر جم در این راستا در کنار مجموعه آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه تمام شاغلان در صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی باید گواهی مهارت صلاحیت حرفهای از سوی سازمان آموزش فنی و حرفهای دریافت کنند گفت: نیروی انسانی ماهر و آموزش دیده نقشی اساسی در توسعه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی استان دارد و این آموزشها به صورت آزمایشی هم برای شاغلان در صنعت و هم برای نیروهای بومی شهرستان جم در شرکت پالایش گاز فجر جم برگزار میشود و این روند ادامهدار خواهد بود.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر نیز با بیان اینکه آموزش و مهارت زمینهساز توسعه بهرهوری در صنایع است، گفت: همسو با امضای تفاهمنامه صلاحیت حرفهای نیروهای پیمانکاری شرکت ملی گاز، کارگروههای متعددی در حال تدوین استاندارد سازی مشاغل فنی شرکتهای نفت و گاز هستند که حدود ۲۵۰ استاندارد تا کنون در استان بوشهر تدوین شده است.
عبدالمجید دراهکی اجرای طرح صلاحیت حرفهای نیروهای شاغل در شرکت ملی گاز را گامی مهم در جهت ارتباط صنعت با آموزش مهارتهای فنی و حرفهای دانست و اضافه کرد: جنوب استان بوشهر باید به مرکز ملی کار و مهارت تبدیل شود و بهگونهای باشد که مقامهای ملی کشور نگاه توسعهای در ارتباط با مهارت را به راحتی در این منطقه لمس کنند.
وی با بیان اینکه اشتغال همواره بهعنوان دغدغه جوانان و خانوادهها در همه جوامع مطرح است که یکی از راههای مهم رفع این دغدغه مهارتآموزی در رشتههای مختلف بر اساس ظرفیتهای مناطق و علاقهمندی متقاضیان است، افزود: وابستگی چرخ تولید هر جامعه متکی به دستهای توانمند و ماهر نیروی کار جامعه است و باید برای کمک به تولید و اقتصاد ملی به مهارتآموزی این قشر بیش از پیش توجه کرد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان عنوان کرد: حمایت صنایع از آموزشهای مهارتی میتواند زمینه را برای توسعه اشتغال پایدار در استان بوشهر فراهم کند.
وی با بیان اینکه مهارتآموزی به یک مطالبه ملی تبدیل شده است اظهار کرد: در این زمینه سند ملی مهارتآموزی و اشتغال در شورای عالی اشتغال با حضور رئیس جمهور تصویب شده و در راستای همین سند آموزشهای فنآوری و دانشبنیان در استان بوشهر با همکاری شرکای آموزشی بخصوص صنایع مستقر در استان برگزار خواهد شد.