قیمت جهانی نفت خام در امروز (۲۸ مهر ۱۴۰۵) / قیمت نفت برنت به ۱۱۰.۰۷ دلار افزایش یافت

قیمت آتی نفت خام برنت با ۵۲ سنت یا ۰.۴۷ درصد افزایش به ۱۱۰.۰۷ دلار در هر بشکه رسید. قیمت قرارداد نوامبر نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا با ۰.۳۶ درصد افزایش به ۱۰۴.۰۳ دلار رسید و قرارداد فعال‌تر دسامبر نیز با ۲۶ سنت یا ۰.۲۶ درصد افزایش به ۹۸.۸۰ دلار رسید.

قیمت آتی نفت خام برنت با ۵۲ سنت یا ۰.۴۷ درصد افزایش به ۱۱۰.۰۷ دلار در هر بشکه رسید. قیمت قرارداد نوامبر نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا با ۰.۳۶ درصد افزایش به ۱۰۴.۰۳ دلار رسید و قرارداد فعال‌تر دسامبر نیز با ۲۶ سنت یا ۰.۲۶ درصد افزایش به ۹۸.۸۰ دلار رسید.

به گزارش رویداد نفت قیمت نفت روز سه‌شنبه افزایش یافت و برنت حول بالاترین سطح پنج‌ماهه خود نوسان کرد؛ زیرا معامله‌گران پریمیوم ریسک ژئوپلیتیکی ناشی از حملات حوثی‌ها به زیرساخت‌های عربستان و گزارش‌هایی از حملات به کشتی‌ها در خلیج فارس را در قیمت‌ها لحاظ کردند.

قراردادهای آتی نفت خام برنت تا ساعت ۶:۲۸ صبح به وقت گرینویچ، ۵۲ سنت یا ۰.۴۷ درصد افزایش یافت و به ۱۱۰.۰۷ دلار در هر بشکه رسید. این قرارداد در جلسه پیشین تا ۱۱۰.۷۰ دلار بالا رفته بود؛ بالاترین سطح از ۲۰ مه.

قرارداد نوامبر نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا که قرار است روز سه‌شنبه منقضی شود، ۰.۳۶ درصد افزایش یافت و به ۱۰۴.۰۳ دلار رسید. قرارداد فعال‌تر دسامبر نیز ۲۶ سنت یا ۰.۲۶ درصد رشد کرد و به ۹۸.۸۰ دلار رسید.

تحلیلگران آی‌ان‌جی در یادداشتی در روز سه‌شنبه نوشتند: «قیمت نفت همچنان به‌خوبی حمایت می‌شود. این نشان می‌دهد بازار با توجه به نوسان وضعیت، پریمیوم ریسک قابل‌توجهی را در قیمت‌ها لحاظ کرده است.»

آن‌ها افزودند: «با این حال، اگر جریان‌ها با وجود محیط ژئوپلیتیکی بدون اختلال ادامه یابد، پریمیوم ریسک احتمالاً به‌تدریج فرسوده می‌شود. مشخص است که هنوز هیچ نشانه‌ای از این وضعیت دیده نمی‌شود.»

شرکت ردیابی کشتی کیپلر در یادداشتی در روز دوشنبه اعلام کرد دست‌کم ۱۸ کشتی در طول دو هفته هدف حمله قرار گرفته‌اند که پریمیوم ریسک را دست‌نخورده نگه می‌دارد.

ادعای حملات حوثی‌ها به تأسیسات عربستان

حوثی‌های همسو با ایران در یمن روز دوشنبه اعلام کردند چندین حمله به اهداف انرژی، فرودگاه و نظامی عربستان انجام داده‌اند؛ از جمله یک سایت آرامکو در ینبع، میدان نفتی شیبه، فرودگاه بین‌المللی ملک خالد ریاض و فرودگاه ابها.

مقام‌های عربستان بلافاصله این ادعاها را تأیید نکردند و رویترز نیز نتوانست مستقلاً آن‌ها را راستی‌آزمایی کند.

همچنین روز دوشنبه، حمله حوثی‌ها به یک اردوگاه آموزشی نیروهای امنیتی دولتی در استان شبوه یمن، ۵۸ کشته و بیش از ۲۰۰ زخمی برجای گذاشت.

حملات تازه نگرانی‌ها درباره ثبات منطقه‌ای را افزایش داد و بر ریسک‌های ادامه‌دار عرضه انرژی از این منطقه تأکید کرد و قیمت نفت را بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه نگه داشت.

در آمریکا، یک نظرسنجی اولیه رویترز در روز دوشنبه نشان داد انتظار می‌رود ذخایر نفت خام در هفته گذشته همراه با موجودی فرآورده‌ها کاهش یافته باشد.

فرمان اجرایی جمعه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تحریم‌ها و تعرفه‌های کلیدی آمریکا مرتبط با روسیه، از جمله عوارض کالاها و جریمه‌های خرید انرژی این کشور را لغو کرد.

با این حال، ترامپ روز شنبه گفت هنوز تصمیم نهایی در این زمینه را اعلام نکرده و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، نیز گفت مقام‌ها زمان بیشتری برای ارزیابی وضعیت می‌خواهند.

آژانس بین‌المللی انرژی هفته گذشته اعلام کرد تولید نفت خام روسیه در سپتامبر ۶۵ هزار بشکه در روز افزایش یافت و به ۸.۴۳ میلیون بشکه در روز رسید، اما همچنان حدود ۸۷۰ هزار بشکه در روز کمتر از سال قبل است.

تیم واترر، تحلیلگر ارشد کی‌سی‌ام ترید، گفت: «در حالی که چشم‌انداز عرضه بیشتر گازوئیل روسیه تا حدی تسکین نظری ارائه می‌کند، معامله‌گران به‌نظر می‌رسد بسیار بیشتر بر ریسک ادامه‌دار آسیب بیشتر به زیرساخت‌های انرژی در سراسر منطقه خلیج فارس متمرکز هستند.»

https://roydadnaft.ir/43302کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.