ایران آماده ایفای نقش راهبردی در زنجیره تأمین انرژی بریکس است

رئیس‌جمهوری گفت: جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از ذخایر عظیم انرژی و موقعیت جغرافیایی ممتاز، آمادگی دارد نقش شریک راهبردی در زنجیره‌های تأمین انرژی، غذا و حمل‌ونقل بریکس را ایفا کند.

رئیس‌جمهوری گفت: جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از ذخایر عظیم انرژی و موقعیت جغرافیایی ممتاز، آمادگی دارد نقش شریک راهبردی در زنجیره‌های تأمین انرژی، غذا و حمل‌ونقل بریکس را ایفا کند.

به گزارش رویداد نفت به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مسعود پزشکیان عصر روز جمعه، ۲۰ شهریور در نشست مجمع تجاری بریکس در دهلی‌نو، امنیت غذایی و انرژی را دو ستون اساسی امنیت اقتصادی دانست و بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به ظرفیت‌های انرژی و موقعیت جغرافیایی خود، آماده همکاری راهبردی با کشورهای عضو بریکس در زنجیره‌های تأمین انرژی، غذا و حمل‌ونقل است.

وی افزود: هرگاه تجارت، انرژی، زیرساخت یا نظام مالی یک کشور تحت فشار سیاسی یا نظامی قرار گیرد، آثار آن از مرزهای آن کشور فراتر می‌رود و ثبات منطقه‌ای و حتی اقتصاد جهانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

رئیس‌جمهوری با تاکید بر تبدیل همکاری تجاری به سرمایه‌گذاری واقعی گفت: بانک توسعه جدید از طریق خطوط اعتباری ویژه، تأمین مالی با ارزهای محلی و ابزارهای تضمین برای جذب سرمایه خصوصی، به موتور اصلی تأمین مالی کشورهای عضو بریکس تبدیل شود.

پزشکیان همچنین پیشنهاد ایجاد شرکت بیمه اتکایی مشترک بریکس با سرمایه اولیه ۱۰ میلیارد دلار را مطرح کرد.

https://roydadnaft.ir/42333کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.