مدیر طرح‌های پالایشگاه اصفهان: پروژه بازیابی گازمایع ۹۶ درصد پیشرفت کرد

پژمان قاسمی، مدیر طرح‌های شرکت پالایش نفت اصفهان اعلام کرد که پروژه بازیابی گازمایع (ال‌پی‌جی) از گازهای خروجی واحد آیزومریزاسیون با ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی همراه بوده و با بهره‌برداری تا پایان سال جاری، سالانه حدود ۸ میلیون دلار به درآمد پالایشگاه اضافه خواهد شد.

مدیر طرح‌های شرکت پالایش نفت اصفهان از پیشرف ۹۶ درصدی پروژه بازیابی گازمایع از گازهای خروجی واحد آیزومریزاسیون این مجموعه خبر داد و گفت: اجرای این پروژه سبب افزایش سالانه حدود ۸ میلیون دلار درآمدزایی پالایشگاه می‌شود.

به گزارش رویداد نفت به نقل از شرکت پالایش نفت اصفهان، پژمان قاسمی با بیان اینکه حدود ۱۴ هزار مترمکعب در ساعت گاز شیرین از واحد آیزومریزاسیون مجتمع بنزین‌سازی خارج و به رینگ سوخت پالایشگاه وارد می‌شود، اظهار کرد: با بهره‌برداری از پروژه بازیابی گازمایع (ال‌پی‌جی) پس از طی فرآیند فشرده‌سازی و جداسازی جریان این گاز، حدود ۳.۶ تن در ساعت گاز ال‌پی‌جی و ۳.۸ تن در ساعت گاز هیدروژن (ناخالص) استحصال و به ترتیب به واحدهای گاز مایع موجود و واحد PSA (به‌منظور خالص‌سازی گاز هیدروژن) ارسال می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه اجرای این پروژه با توجه به ارزش بالاتر گاز ال‌پی‌جی نسبت به گاز طبیعی جایگزین، سبب افزایش درآمدزایی پالایشگاه اصفهان به‌ مقدار حدود ۸ میلیون دلار در سال می‌شود، بیان کرد: هم‌اکنون، عملیات نصب کمپرسور، لوله‌کشی و کابل‌کشی‌های باقی‌مانده پروژه در دست اجراست. اگرچه پروژه بازیابی گازمایع به دلیل مشکلات مالی و تحریم‌ها با تأخیر همراه است، اما طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده این پروژه تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

https://roydadnaft.ir/38733کپی شد!
 
اخبار پیشنهادی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.