قیمت جهانی نفت خام در امروز ۰۸ مهر ۱۴۰۴/ قیمت نفت برنت به ۶۷ دلار و ۴۴ سنت کاهش یافت

قیمت آتی نفت خام برنت با ۵۳ سنت یا ۰.۸ درصد کاهش به ۶۷.۴۴ دلار در هر بشکه رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۶۲.۸۳ دلار در هر بشکه معامله شد که ۶۲ سنت یا ۱ درصد کاهش داشت.

قیمت نفت روز سه‌شنبه پیش از افزایش تولید پیش‌بینی‌شده توسط اوپک و همزمان با از سرگیری صادرات نفت از منطقه کردستان عراق از طریق ترکیه که انتظارات بازار را برای مازاد عرضه تقویت کرد، کاهش یافت.

قیمت آتی نفت خام برنت برای تحویل در ماه نوامبر که روز سه‌شنبه منقضی می‌شود، با ۵۳ سنت یا ۰.۸ درصد کاهش به ۶۷.۴۴ دلار در هر بشکه تا ساعت ۱۰:۲۶ به وقت گرینویچ رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۶۲.۸۳ دلار در هر بشکه معامله شد که ۶۲ سنت یا ۱ درصد کاهش داشت.

این کاهش‌ها، افت‌های روز دوشنبه را که برنت و وست تگزاس اینترمدیت بیش از ۳ درصد کاهش داشتند، تشدید می‌کند که شدیدترین کاهش روزانه آنها از اول آگوست بود.

تاماش وارگا، تحلیلگر PVM، گفت: فشار فروش با اشاره منابع اوپک به افزایش تولید دیگر، پس از کاهش قیمت‌ها پس از از سرگیری صادرات نفت خام منطقه کردستان عراق از طریق ترکیه، تشدید شد.

سه منبع آگاه از مذاکرات گفتند، در جلسه‌ای که قرار است روز یکشنبه برگزار شود، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش از جمله روسیه، که با هم به عنوان اوپک شناخته می‌شوند، احتمالاً افزایش تولید نفت حداقل ۱۳۷۰۰۰ بشکه در روز را تصویب خواهند کرد.
اد مایر، تحلیلگر مارکس، گفت: “اگرچه (اوپک) به هر حال زیر سهمیه خود است، اما به نظر نمی‌رسد بازار هنوز از این واقعیت که نفت بیشتری وارد می‌شود، خوشش بیاید.”

در همین حال، وزارت نفت عراق اعلام کرد که نفت خام روز شنبه برای اولین بار در دو سال و نیم گذشته، پس از شکست یک توافق موقت، از طریق خط لوله‌ای از منطقه نیمه خودمختار کردستان در شمال عراق به ترکیه جریان یافت.

بازار در هفته‌های اخیر محتاط مانده و خطرات عرضه، عمدتاً ناشی از حملات پهپادی اوکراین به پالایشگاه‌های روسیه، را با انتظارات از عرضه بیش از حد و تقاضای ضعیف متعادل کرده است.

در جای دیگر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، حمایت نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، را برای پیشنهاد صلح غزه مورد حمایت ایالات متحده جلب کرد، اما موضع حماس نامشخص بود.

وارگا از PVM گفت، در یک سناریوی ایده‌آل، ترافیک کشتیرانی از طریق کانال سوئز پس از توافق صلح غزه به حالت عادی باز خواهد گشت که بخش قابل توجهی از ریسک ژئوپلیتیکی را از بین می‌برد.

تحلیلگران ANZ در یادداشتی در روز سه‌شنبه گفتند که علاوه بر این احساس نزولی، ریسک بالقوه تعطیلی دولت ایالات متحده نگرانی‌هایی را در مورد تقاضا ایجاد کرده است

https://roydadnaft.ir/37945کپی شد!