قیمت جهانی نفت خام امروز ۳۰ اسفند ۱۴۰۳

قیمت نفت خام برنت به ۷۱ دلار و ۱۲ سنت افزایش یافت

بهای معاملات نفت برنت ۳۴ سنت معادل ۰.۵ درصد افزایش یافت و در ۷۱.۱۲ دلار در هر بشکه ایستاد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۴۲ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۶۷.۵۸ دلار رسید.

قیمت نفت در روز پنج‌شنبه به دلیل چشم‌انداز قوی تقاضا در ایالات متحده پس از کاهش بیش از حد انتظار ذخایر سوخت و کاهش ارزش دلار آمریکا افزایش یافت.

به گزارش رویداد نفت، بهای معاملات نفت برنت ۳۴ سنت معادل ۰.۵ درصد افزایش یافت و در ۰۷۴۵ به وقت گرینویچ در ۷۱.۱۲ دلار در هر بشکه ایستاد که بالاترین سطح از ۳ مارس بود. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۴۲ سنت معادل ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۶۷.۵۸ دلار رسید.

داده های دولت ایالات متحده نشان داد که در هفته گذشته بیش از حد انتظار کاهش ذخایر عرقیات، از جمله گازوئیل و نفت گرمایشی، که ۲.۸ میلیون بشکه کاهش یافت و از افت ۳۰۰ هزار بشکه ای پیش بینی شده در نظرسنجی رویترز پیشی گرفت.
تحلیلگران جی پی مورگان در یادداشتی می گویند: «چشم انداز تقاضای نفت ایالات متحده علیرغم کاهش حجم مسافران سفرهای هوایی همچنان سالم است.

به گفته تحلیلگران، تقاضای جهانی نفت به طور متوسط ​​۱۰۱.۸ میلیون بشکه در روز (بشکه در روز) بود که سالانه ۱.۵ میلیون بشکه در روز افزایش داشت.

ذخایر نفت خام آمریکا ۱.۷ میلیون بشکه افزایش یافت، با این حال، بیش از انتظارات برای افزایش ۵۱۲ هزار بشکه ای در نظرسنجی قبلی رویترز بود.

دلار ضعیف تر نیز به افزایش قیمت نفت کمک کرد و دلار از پایان فوریه روند نزولی داشت.

پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار، فیلیپ نوا، گفت: «در طول هفته، به نظر می‌رسید که ضعف دلار تا حدودی از قیمت‌های نفت بر اساس دلار حمایت می‌کند.

او افزود که سرمایه گذاران نفت به چشم انداز کاهش ۵۰ واحدی نرخ بهره توسط فدرال رزرو تا پایان سال امیدوار هستند.
با این حال، برخی از تحلیلگران انتظار یک روند صعودی قیمت ناهموار را در کوتاه مدت دارند.

کلوین وونگ، تحلیلگر ارشد بازار OANDA، گفت: “من در حال حاضر منتظر یک حرکت صعودی متلاطم در بازارهای نفت هستم.

پس از آن که اسرائیل عملیات زمینی جدیدی را در روز چهارشنبه پس از نقض آتش بس دو ماهه در غزه آغاز کرد، حق بیمه ریسک جهانی افزایش یافت.

ایالات متحده به تلافی حملات این گروه به کشتی‌ها در دریای سرخ، حملات هوایی به اهداف حوثی‌ها در یمن را ادامه داد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نیز قول داده است که ایران را مسئول حملات آتی حوثی ها بداند.
محرک‌های نزولی بازار در کوتاه‌مدت شامل افزایش تولید آتی در میان اعضای اوپک و احتمالاً ضعیف ایالات متحده است

https://roydadnaft.ir/35382کپی شد!
 
اخبار پیشنهادی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.