دیدار مدیران ارشد شرکت های پتروشیمی منطقه پارس با مدیر کار و خدمات اشتغال منطقه ویژه پارس

مدیران ارشد شرکت های پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در دیدارهای جداگانه با مدیر کار و خدمات اشتغال منطقه پارس ضمن تبریک انتصاب ایشان به بیان مشکلات خود پرداختند.

مدیران ارشد شرکت های پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در دیدارهای جداگانه با مدیر کار و خدمات اشتغال منطقه پارس ضمن تبریک انتصاب ایشان به بیان مشکلات خود پرداختند.

به گزارش رویداد نفت، مهندس نجفی اردکانی مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم و مهندس زراعت پیشه مدیر منابع انسانی این شرکت و مدیر مجتمع پتروشیمی بوشهر و مدیر منابع انسانی و مدیر روابط عمومی و رییس حراست این شرکت و مدیر منابع انسانی و‌ مدیر حراست شرکت پتروشیمی دماوند و مدیر منابع انسانی و مدیر حراست پتروشیمی صدف در دیدار های جداگانه با دکتر حیاتی مدیر اداره کار و خدمات اشتغال منطقه ویژه پارس ضمن تبریک انتصاب و آرزوی موفقیت برای ایشان به بیان مشکلات خود پرداختند.

در این جلسه ساماندهی اشتغال، پرداخت به موقع مطالبات کارگری، رعایت مسائل ایمنی و حفاظت فنی و بهداشت کار و اولویت بخشی به جذب کارجویان منطقه مورد بحث و تبادل نظر دکتر حیاتی مدیر اداره کار و خدمات اشتغال و مدیران ارشد شرکت های پتروشیمی قرار گرفت.

https://roydadnaft.ir/33981کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.