قیمت جهانی نفت خام امروز ۱۴۰۴/۰۵/۳۱

قیمت نفت خام برنت ۷۷ دلار و ۹ سنت شد

بهای معاملات آتی نفت برنت با 11 سنت یا 0.1 درصد کاهش به 77.09 دلار در هر بشکه در رور چهارشنبه رسید. قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا 14 سنت یا 0.2 درصد کاهش یافت و به 73.03 دلار رسید.

قیمت نفت روز چهارشنبه به دلیل تخمین‌هایی که نشان‌دهنده افزایش ذخایر نفت خام آمریکا و انتظارات مبنی بر کاهش تنش‌ها در خاورمیانه به دنبال سفر میانجی‌ها به منطقه بود، کاهش یافت.

بهای معاملات آتی نفت برنت با ۱۱ سنت یا ۰.۱ درصد کاهش به ۷۷.۰۹ دلار در هر بشکه در ساعت ۰۶:۳۰ GMT رسید. قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۱۴ سنت یا ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۷۳.۰۳ دلار رسید.

به گفته منابع بازار با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم در روز سه شنبه، ذخایر نفت خام آمریکا هفته گذشته ۳۴۷ هزار بشکه افزایش یافت. به گفته این منابع، با این حال، ذخایر بنزین و تقطیر به ترتیب ۱.۰۴۳ میلیون بشکه و ۲.۲۴۷ میلیون بشکه کاهش یافت.

ایالات متحده بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده نفت در جهان است و ذخایر رو به رشد نشان دهنده عرضه بیش از حد نفت است که می تواند قیمت ها را تحت فشار قرار دهد.

برآوردهای رسمی موجودی دولت ایالات متحده قرار است روز چهارشنبه در ساعت ۱۰:۳۰ صبح منتشر شود.

در همین حال، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، سفر خود به خاورمیانه را با هدف کمک به میانجیگری برای توافق آتش بس در غزه به پایان رساند.

بلینکن و میانجی‌های مصر و قطر امیدها را برای «پیشنهاد پل زدن» آمریکا افزایش داده‌اند که می‌تواند شکاف‌های بین دو طرف را در جنگ ۱۰ ماهه کاهش دهد.

استراتژیست‌های شرکت ING گفتند: «امید به آتش‌بس بین اسرائیل و حماس، همراه با نگرانی‌های مداوم تقاضا، بر نفت تأثیر گذاشته است».

آنها گفتند: «در حالی که تقاضای ضعیف‌تر چین به خوبی گزارش شده است، حاشیه‌های پالایشگاهی در سرتاسر جهان در بیشتر ماه اوت تحت فشار بوده است، که نشان می‌دهد این نگرانی‌ها تنها به چین منزوی نمی‌شوند.»

کشمکش‌های اقتصادی در بزرگترین واردکننده نفت خام چین، به دلیل حاشیه‌های ضعیف فرآوری و تقاضای کم سوخت، فعالیت‌های پالایشگاه‌های دولتی و مستقل را محدود کرده است.

داده های گمرک این هفته نشان داد که واردات نفت خام از تامین کننده اصلی روسیه در ماه جولای ۷.۴ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافت، در حالی که واردات نفت کوره برای سومین ماه متوالی کاهش یافت.

https://roydadnaft.ir/32596کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.