قیمت جهانی نفت خام امروز ۱۴۰۳/۰۵/۲۹

نفت خام برنت۷۹ دلار ۲۳ سنت شد

بهای معاملات آتی نفت برنت دوشنبه با 45 سنت یا 0.56 درصد کاهش به 79.23 دلار در هر بشکه رسید. قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 58 سنت یا 0.76 درصد کاهش به 76.07 دلار در هر بشکه رسید.

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه کاهش یافت زیرا ترس از کاهش تقاضا در چین، واردکننده اصلی نفت، بر احساسات بازار تأثیر گذاشت و سرمایه‌گذاران بر پیشرفت مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه تمرکز کردند که می‌تواند خطرات عرضه را کاهش دهد.

به گزارش رویداد نفت، بهای معاملات آتی نفت برنت تا ساعت ۶۴۶ به وقت گرینویچ با ۴۵ سنت یا ۰.۵۶ درصد کاهش به ۷۹.۲۳ دلار در هر بشکه رسید. قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۵۸ سنت یا ۰.۷۶ درصد کاهش به ۷۶.۰۷ دلار در هر بشکه رسید.

هر دو معیار جمعه گذشته نزدیک به ۲ درصد سقوط کردند زیرا سرمایه گذاران انتظارات رشد تقاضا از چین را کاهش دادند، اما هفته را بدون تغییر نسبت به هفته قبل به پایان رساندند، زیرا مجموعه ای از داده های ایالات متحده در هفته گذشته نشان داد که تورم تعدیل شده و مخارج خرده فروشی قوی است.
هیرویوکی کیکوکاوا، رئیس NS Trading، یکی از واحدهای نیسان سکیوریتیز، گفت: نگرانی‌های مداوم در مورد کندی تقاضا در چین منجر به فروش شد.

او گفت: «هنوز تنش ها در خاورمیانه و تشدید جنگ روسیه و اوکراین که خطرات عرضه را به همراه دارد، زیربنای بازار است.
داده های گمرک در آخر هفته نشان داد که صادرات گازوئیل و بنزین چین در ماه جولای به شدت کاهش یافته است که منعکس کننده سطوح پایین فرآوری نفت خام در ماه به دلیل حاشیه سود ضعیف است.

در روز پنج‌شنبه، داده‌ها همچنین نشان داد که اقتصاد چین در ماه ژوئیه شتاب خود را از دست داده است، به‌علاوه قیمت مسکن جدید با سریع‌ترین سرعت در ۹ سال اخیر کاهش یافته، تولید صنعتی کاهش یافته و بیکاری افزایش یافته است.

این موضوع نگرانی معامله گران را در مورد کاهش تقاضا از سوی چین برانگیخته است، جایی که پالایشگاه ها در ماه گذشته به دلیل تقاضای سوخت ولرم به شدت نرخ فرآوری نفت خام را کاهش دادند.

در همین حال، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز یکشنبه در یک سفر دیگر در خاورمیانه وارد تل آویو شد تا برای برقراری آتش بس در غزه تلاش کند، اما حماس با متهم کردن اسرائیل به تضعیف تلاش های وی، تردیدهایی در مورد این مأموریت ایجاد کرد.

کشورهای میانجی – قطر، ایالات متحده و مصر – تا کنون نتوانسته‌اند اختلاف‌ها را به اندازه کافی برای دستیابی به توافق در ماه‌ها مذاکرات بی‌وقفه کاهش دهند و خشونت‌ها در غزه در روز یکشنبه ادامه یافت.

https://roydadnaft.ir/32573کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.