نفت خام برنت ۸۰ دلار و ۲ سنت شد

معاملات آتی نفت برنت با 1.39 دلار یا 1.8 درصد افزایش به 80.02 دلار در هر بشکه در روز چهارشنبه رسید، قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا 1.38 دلار یا 1.9 درصد افزایش یافت و به 76.11 دلار در هر بشکه رسید.

معاملات آتی نفت برنت با ۱.۳۹ دلار یا ۱.۸ درصد افزایش به ۸۰.۰۲ دلار در هر بشکه در روز چهارشنبه رسید، قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۱.۳۸ دلار یا ۱.۹ درصد افزایش یافت و به ۷۶.۱۱ دلار در هر بشکه رسید.

به گزارش رویداد نفت، پس از شهادت اسماعیل هنیه رهبر حماس در ایران که تنش‌ها در خاورمیانه را تشدید کرد، قیمت‌های آتی نفت بیش از یک دلار در هر بشکه از پایین‌ترین سطح ۷ هفته گذشته خود بازگشتند، اما قیمت‌ها تحت فشار نگرانی‌ها در مورد تقاضای ضعیف چین باقی ماندند.

بهای معاملات آتی نفت برنت با ۱.۳۹ دلار یا ۱.۸ درصد افزایش به ۸۰.۰۲ دلار در هر بشکه تا ساعت ۶۲۵ GMT قبل از انقضای روز چهارشنبه رسید، در حالی که قرارداد فعال تر اکتبر به ۷۹.۴۱ دلار رسید که ۱.۳۴ دلار افزایش داشت.

بهای آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۱.۳۸ دلار یا ۱.۹ درصد افزایش یافت و به ۷۶.۱۱ دلار در هر بشکه رسید. برنت و WTI هر دو در روز سه شنبه حدود ۱.۴ درصد کاهش یافتند و به پایین ترین سطح خود در ۷ هفته گذشته بسته شدند.

این گروه فلسطینی روز چهارشنبه اعلام کرد که تنش در خاورمیانه با انتشار اخباری مبنی بر ترور اسماعیل هنیه رهبر حماس در ساعات اولیه بامداد در ایران افزایش یافته است.

این یک روز پس از آن صورت گرفت که دولت اسرائیل مدعی شد که در حمله هوایی روز سه شنبه به بیروت در تلافی حمله موشکی روز شنبه به اسرائیل، ارشدترین فرمانده حزب الله را به شهادت رسانده است.

حمله اخیر به رغم تلاش های دیپلماتیک مقامات ایالات متحده و سازمان ملل برای جلوگیری از تشدید تنش بزرگی که می تواند خاورمیانه گسترده تر را ملتهب کند، روی داد.
به طور جداگانه، ایالات متحده همچنین حمله ای را در عراق در آخرین درگیری در منطقه انجام داد.
تونی سیکامور، تحلیلگر IG گفت: «فکر می‌کنم کنار هم قرار دادن همه اینها مطمئناً شانس تشدید تنش در خاورمیانه را افزایش می‌دهد».

همچنین شایان ذکر است که پس از سه هفته متوالی کاهش، موقعیت طولانی حساب‌های سوداگرانه در نفت خام به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

با این حال، برنت و WTI در مسیر ثبت بزرگترین زیان ماهانه خود در ماه ژوئیه از اکتبر ۲۰۲۳ به دلیل نگرانی های مداوم در مورد چشم انداز تقاضای چین و انتظارات اوپک پلاس به توافق فعلی خود برای کاهش تولید و شروع کاهش برخی کاهش ها از اکتبر هستند.
وزرای ارشد سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش به رهبری روسیه یا اوپک پلاس، به‌عنوان شناخته شده این گروه، نشست آنلاین کمیته نظارت وزرای مشترک (JMMC) را روز پنجشنبه در ساعت ۱۰۰۰ به وقت گرینویچ برگزار خواهند کرد.

کاهش تقاضا برای سوخت در چین، بزرگترین واردکننده نفت خام جهان و بزرگترین عامل رشد تقاضای جهانی، بر بازارهای نفت نیز تاثیر گذاشته است.

یک نظرسنجی رسمی کارخانه در روز چهارشنبه نشان داد که فعالیت تولیدی چین در ماه جولای برای سومین ماه کاهش یافته است و این انتظارات را زنده نگه می دارد که پکن به دلیل طولانی شدن بحران املاک و ناامنی شغلی باعث افزایش رشد اقتصادی می شود.
وارن پترسون، رئیس بخش تحقیقات کالاهای ING گفت: “من فکر می کنم داستان چین نیز قیمت خوبی دارد – این چیزی است که بازار را در هفته های اخیر پایین تر آورده است.”

به گفته منابع بازار با استناد به آمار موسسه آمریکن پترولیوم در روز سه شنبه، در ایالات متحده، ذخایر نفت خام، بنزین و عرقیات هفته گذشته کاهش یافت.

داده های اداره اطلاعات انرژی در ساعت ۱۰:۳۰ صبح به وقت شرقی (۱۴۳۰ GMT) روز چهارشنبه ارائه می شود.

ده تحلیلگر در نظرسنجی رویترز تخمین زدند که ذخایر نفت خام به طور متوسط ​​در هفته منتهی به ۲۶ جولای ۱.۱ میلیون بشکه کاهش یافته است.

https://roydadnaft.ir/32336کپی شد!