«کرباسیان» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت پتروپارس: افتخار می کنم شرکت پتروپارس از سال ۱۳۷۷ که من در هیأت مدیره آن عضو بودم تا کنون توانسته پیشرفت چشمگیری داشته باشد و هم اکنون در این موقعیت قرار دارد.
شرکت پتروپارس در ابتدای فعالیت، رقبای سختی همچون توتال داشت و با وجود شرایط تحریم که وجود داشته است، توانست به همت مدیران و کارشناسان توانمند به خوبی توانایی خود را ثابت کند.
به طور قطع پیشرفت ها و موفقیت های این شرکت مدیون کارکنانی است که سال ها در آن تلاش کرده اند.
پتروپارس باید تلاش کند تا آینده درخشانی برای صنعت نفت کشور رقم بزند. خوشبختانه امروز در پارس جنوبی از قطر پیش افتادهایم و این افتخاری برای کشور و وزیر نفت است، زیرا توسعه میدان مشترک پارس جنوبی با همت آقای زنگنه آغاز شد و ادامه یافت.
در صورت توافق با شرکت چینی برای طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی، پتروپارس میتواند با همکاری این شرکت طرح توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی را پیش ببرد و آن را در کارنامه افتخارات خود ثبت کند.
شرکت پتروپارس در پروژههای خود ۸۰ درصد از توانمندیهای داخلی و ساخت داخل بهره برده است.
مهندس پورابرهیم، مدیرعامل شرکت نیکو نیز در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت پتروپارس گفت :انضباط، حرفهایگری و داشتن تجربه بینالمللی از ویژگیهای مهم این شرکت است.
یکی از مهمترین دستاوردهای آقای اکبری در سالهای حضورش در پتروپارس بدون تردید اجرا و تکمیل طرح توسعه فاز ۱۲ میدان مشترک پارس جنوبی است. فاز ۱۲ پارس جنوبی که معادل ۳ فاز است در روزهایی به ثمر نشست که کشور با مشکل کمبود گاز روبهرو و سالها بود که ظرفیت تولید گاز افزایش کمی یافته بود.
آقای مسعودی، در شرایط سخت تحریم عهدهدار این مسئولیت شدند که برایشان آرزوی موفقیت داریم.
اگر پتروپاس خوب کار نکند و قبراق و سرحال نباشد صنعت نفت در پیشبرد اجرای پروژهها با مشکل روبهرو خواهد شد. کیفیت، هزینه و زمان نیز از ارکان اصلی یک پروژه است.
همچنین دکتر اکبری در مراسم تودیع مدیرعامل پتروپارس بیان کرد:اجرای ۱۶ میلیارد دلار پروژه از سوی این شرکت در طول ۲۰ سال رکورد ارزشمندی است.
پتروپارس که مجموعهای حرفهای و مدرن به شمار میآید، به دلیل فعالیت مشترک با شرکتهای خارجی به سازمانی رو به رشد و بینالمللی بدل شده است.
پتروپارس در همه پروژههایی که اجرا کرده، توانسته رضایت کارفرما را به همراه داشته باشد.
از ویژگی های شرکت پتروپارس که به یادگار مانده است، حرفه ای، مدرن و بروز بودن، برخورداری از مزیت رقابت پذیری در بازار جهانی نفت و گاز، سازمانی عملگرا و مبتنی بر دانش، قابلیت تطبیق پذیری با شرایط گوناگون و متعهد بودن است.
شرکت پتروپارس در طول فعالیت ۲۰ ساله او، ۱۱ فاز پارس جنوبی را بهصورت مستقیم و غیرمستقیم توسعه داده است.
تولید روزانه ۳۱۱ میلیون مترمکعب گاز (۱۱ میلیارد فوت مکعب) و ۵۰۰ هزار بشکه میعانات نتیجه طرحهایی را که از سوی شرکت پتروپارس اجرا شده است.
در پایان مراسم مهندس مسعودی، مدیرعامل جدید شرکت پتروپارس افزود:بعد از فاز ۴ و ۵، فاز ۱۹ پارس جنوبی اولین طرحی بود که پس از ۷۱ ماه توسط شرکت پتروپارس و پیمانکاران ایرانی موفق شد با تکیه بر گاز دریا تولید تجاری خود را شروع کند.
شرایط تحریم در سال های ۹۲ و ۹۳ بسیار سخت بود و به عنوان مجری طرح شاهد مشقات بسیاری بودم که در راه اجرای این پروژه تحمل شد که از افتخارات شرکت پتروپارس است.
اجرای فاز ۱۹ پارس جنوبی نشان داد که شرکت پتروپارس توان اجرای هرگونه پروژه ای را دارا است.
در ادامه مسیر، شرکت پتروپارس علاوه بر اینکه باید به یک پیمانکار بزرگ تولید و اکتشاف چه در سطح منطقه و چه در سطح بین الملل تبدیل شود، باید نگاه ویژه ای هم به زنجیره ارزش نفت و گاز داشته باشد و خودش را در پروژه های میان دستی صنعت نفت و گاز کشور به بوته آزمایش بگذارد.
همانطور که حاصل اعتماد به این شرکت، توسعه نیمی از پارس جنوبی شد، خواهش داریم در طرح های دیگر هم به این شرکت اعتماد شود.