نشست مشترک مسئولان قضایی و بازرسی استان بوشهر با مدیران ارشد صنعت نفت،گاز و پتروشیمی مستقر در منطقه ویژه پارس
دکتر جمادی رییس کل دادگستری استان بوشهر در نشست مشترک مدیران ارشد صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مستقر در منطقه گفت: تعیین تکلیف پرونده های معوق مرتبط با صنایع نفت ،گاز و پتروشیمی مستقر در کنگان و عسلویه از مهمترین اولویت های کاری دستگاه قضایی در استان است که امیدواریم با مجموعه اقداماتی که پیش بینی شده است پرونده ها با دقت درسریع ترین زمان ممکن رسیدگی شود.
جمادی نحوه صحیح طرح دعوی از سوی دستگاه های دولتی در رسیدگی به پرونده های قضایی بسیار مهم دانست و افزود: طرح دعوی صحیح و دفاعیات خوب از سوی دستگاه های دولتی منجر به عدم تضییع حقوق دولت و بیت المال درپرونده های قضایی خواهد شد و لازم است این مهم در دستور کاردستگاه ها قرار گیرد.
رییس کل دادگستری استان بوشهر ادامه داد: تقویت بدنه حقوقی و کارشناسی در دستگاه های دولتی یکی از مهمترین ابزارهای در اختیار دستگاه ها برای تامین منافع دولت است که عدم توجه به این موضوع خسارت های جبران ناپذیری به منابع دولتی و بیت المال خواهد شد.
دکتر شهبازی بازرس ارشد استان در ادامه ضمن اشاره به اشتغال و تولید در سال جهش تولید، گفتند که رییس محترم قوه قضاییه و رییس کل بازرسی کشور نیز در خصوص لزوم حمایت از تولید و سرمایه گذاری و لزوم تسریع در فرایندها و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری تاکید دارند.
وی در ادامه به بعضی مشکلات موجود در منطقه و پرونده های تشکیل شده اشاره کرد و برای برون رفت از آنها نیز توصیه هایی داشت.
ایرج خرم دل مدیر عامل سازمان منطقه ویژه پارس نیز در این نشست با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بزگترین منطقه تخصصی صنایع نفت و گاز در جهان است گفت: ۸/۶ درصد ذخایر شناخته شده گاز دنیا در میدان مشترک پارس جنوبی قرار دارد.
وی با بیان اینکه مساحت میدان مشترک پارس جنوبی ۹۷۰۰ کیلومتر مربع است گفت: ۳۷۰۰ کیلومترمربع آن در آب های سرزمینی ایران واقع شده است که خوشبختانه با مجموعه اقداماتی که از سوی وزارت نفت انجام شد هم اکنون تولید گاز ایران در این میدان از قطر پیشی گرفته است.
خرمدل با اشاره به ماموریت اصلی سازمان در جذب سرمایه برای توسعه صنایع تکمیلی و پایین دستی در منطقه گفت: افزایش کارایی و اثر بخشی مدیریت منابع مالی و جذب سرمایه در راستای درآمدزایی ، سودآوری و ایجاد ارزش افزوده در سطح منطقه و تامین خواسته های مشتریان و ذینفعان کلیدی از دیگر ماموریت های کلیدی سازمان است که در نهایت این امر منجر به جهش تولید و اشتغالزایی در سطح منطقه خواهد شد.
مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ادامه داد: برای ایجاد ارزش افزوده ده ها طرح پتروشیمی و صنایع تکمیلی در سطح منطقه پیش بینی شده است که به تازگی نیز کلنگ پتروشمی ارغوان در پارس دو کنگان به زمین زده شد که علاوه بر اشتغال چندین هزار نفری در مرحله ساخت این پتروشیمی ،در صورت بهرهبرداری از آن نیز برای تعداد زیادی اشتغال مستقیم و غیر مستقیم ایجاد خواهد شد.
وی تسهیل در امور سرمایه گذاری که ارتباط مستقیمی با افزایش تولید و ایجاد اشتغال در منطقه را دارد بسیار مهم دانست و افزود: نقش اصلی ما در منطقه تسهیل گری برای اهداف کلان اقتصادی کشور است و امیدواریم با حمایت دستگاه قضایی برخی پرونده ها که به دلایلی خارج از اختیار سرمایهگذار مسکوت مانده است؛ با تکیه بر قانون و رویکرد حمایتی به مرحله به اجرا برسد.
هادی هاشم زاده فرهنگ مدیر عامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی نیز در این نشست با اشاره به حجم سرمایه گذاری های انجام شده در منطقه گفت: در بخش ساخت و بهره برداری از پالایشگاه های گازی و همچنین بخش دریایی آن میلیاردها دلار از سوی وزارت نفت سرمایه گذاری صورت گرفته است که این موضوع فرصتی بی بدیل و یگانه برای پیشرفت کشور فراهم کرده است.
وی افزود: شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی علاوه بر تامین ۷۰ درصد گاز مصرفی کشور مسئول تامین خوارک اصلی صنایع پتروشیمی برای ایجاد ارزش افزوده نیز می باشد که در این زمینه نیز کارکنان این شرکت با تمام توان در حال خدمت رسانی هستند.
مسعود حسنی مدیر عامل شرکت پتروشیمی پارس اقتصاد،محیط زیست و ذینفعان کلیدی را سه مولفه کلیدی در تحقق توسعه پایدار در منطقه عنوان کرد و افزود: عدم رعایت این الزامات منجر به عقب ماندگی خواهد شد و همه ما موظف هستیم نقش خود را در این زمینه به خوبی ایفا کنیم.
وی با اشاره به عملکرد شورای راهبردی شرکت های پتروشیمی منطقه ویژه پارس در حوزه مسئولیت های اجتماعی گفت: خرید تجهیزات بیمارستانی و همچنین ساخت مدارس و تجهیز آن برای شهرستان های تحت نفوذ در دستور کار این شورا قرار دارد و قطعا این کمک ها در سال جاری نیز تداوم خواهد یافت.