اندر احوال انتصاب مدیرعامل منطقه ویژه «پارس»/ فرصتی بنام « ایرج خرمدل»
مهدی بکران: سید پیروز موسوی با سابقه ی دو دور مدیرعاملی سازمان منطقه ی ویژه ی اقتصادی انرژی پارس از خود یک چهره ی پیروز و موفق از نگاه فعالان محیط پیرامونی به یادگار گذاشت ولی هر مدیر مافوق اختیاراتی و هر آمدنی، رفتنی دارد.
میان این رفت و آمدها آنچه قابل هضم فکری نیست گارد گرفتن در برابر معیارها و خواسته های خودمان است.
تکلیفمان را با خود مشخص کنیم. معیار اکثر افکار ما برای یک مدیر موفق در این سازمان، شایستگی علمی، تجربه، آشنا به محیط پیرامونی ۴۶ هزار هکتاری حوزه ی پشتیبانی بزرگترین میدان گازی جهان و پتروشیمی های پرشمار در استان بوشهر است.
حال انسانی جانشین مدیر سابق شده است که تمام معیارها بلکه بیشتر هم دارد.
سابقه بیش از ۲۰ سال حضور در منطقه علاوه براینکه صنعت و اسباب پیشرفت آن با گوشت و پوستش عجین شده، بلکه ضعف و قوت ها هم خوب می شناسد.
شاید جرم این مدیر برگزیده علمی و یادگار دفاع مقدس این است که دوران مدیریتی درخشانش به دور از غوغا سالاری رسانه ای بوده و حالا بخاطر همین گمنامی، عدم آشنایی برخی با وی و نداشتن تعلق خاطر به جریانی خاص، سیبل انتقادهای آنان واقع شده است.
از آغاز فعالیت سازمان منطقه ویژه، به جنگ و نزاع رسانه ای بعنوان یک الزام یا سرگرمی در زمان انتصاب یک مدیر جدید عادت کرده ایم. پس لرزه های همه دعواها، ریشه پیدا کردن کدورت ها و عدم اتحاد و انسجام برای تلاش جهت رشد و توسعه محیط زندگیمان بوده است.
خرمدل غریبه نیست، یک مدیر ارسالی و تحمیلی هم نیست. باور کنید علاوه بر تسلط اش به صنعت نفت، گاز و پتروشیمی ها، موقعیت طبیعی این استان از کرانه، جلگه، دشت، اراضی پایکوهی، حرا، تاریخ سیراف، عظمت و پیشینه تاریخی استان زرخیز بوشهر و بافت فکری مردمان نیکش را هم می شناسد.
اندازه دمای خواسته و مشکلات را هم طی این سالها گرفته و می داند. و اولویت ها بندی مرتفع شدن آنها هم ترسیم کرده است.
ایرج خرمدل تمام جوانی خود و زندگی خانوادگی اش را در همین خاک جنوب گذارنده است و عزت و موفقیتش هم از خدمت در همین استان کسب نموده است. او دیگر فرزند بوشهر است و بیایید بجای برادر کشی، با پیشنهادها و ارائه بسته های فکری مشاوره ای در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی، آموزشی، اجتماعی، ورزشی و… در اداره و راهبری حوزه عملیاتی پشیبانی پارس جنوبی، پارس کنگان و پارس شمالی یاریگرش باشیم. برای جهش تولید این فرصت طلایی کم نظیر را دریابیم./نسیم جم