قیمت جهانی نفت خام در امروز (۲۳ مرداد ۱۴۰۵) / قیمت نفت برنت به ۸۸.۵۰ دلار افزایش یافت

قیمت آتی نفت خام برنت با ۱.۴۳ دلار افزایش معادل ۱.۶۴ درصد به ۸۸.۵۰ دلار در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا با ۱.۵۶ دلار افزایش معادل ۱.۹۲ درصد به ۸۲.۸۱ دلار رسید.

قیمت آتی نفت خام برنت با ۱.۴۳ دلار افزایش معادل ۱.۶۴ درصد به ۸۸.۵۰ دلار در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا با ۱.۵۶ دلار افزایش معادل ۱.۹۲ درصد به ۸۲.۸۱ دلار رسید.

به گزارش رویداد نفت، قیمت نفت روز جمعه افزایش یافت و در مسیر ثبت رشد هفتگی قرار گرفت. این افزایش پس از تهدید ایالات متحده به برقراری محاصره دریایی نامحدود علیه ایران رخ داد که نگرانی‌ها درباره اختلال در عرضه نفت خام از خاورمیانه را تشدید کرد.

قراردادهای آتی برنت در ساعت ۰۸:۱۰ به وقت گرینویچ با ۱.۴۳ دلار افزایش معادل ۱.۶۴ درصد به ۸۸.۵۰ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که قراردادهای آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱.۵۶ دلار افزایش معادل ۱.۹۲ درصد به ۸۲.۸۱ دلار در هر بشکه معامله شد.

بیارنه شیلدروپ از SEB Research گفت: «قیمت‌های بالاتر نفت نتیجه طبیعی رویکرد جدید ایالات متحده است که نشان‌دهنده تمدید قابل‌توجه مشکلات در خاورمیانه با امید اندک به حل‌وفصل کوتاه‌مدت است.»

روز پنجشنبه، ایالات متحده هشدار داد که ممکن است محاصره دریایی ایران را به‌طور نامحدود ادامه دهد و فشار اقتصادی بر تهران را افزایش دهد، زیرا مذاکرات آتش‌بس به بن‌بست رسیده است.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در مصاحبه با برنامه «راب اشمیت تونایت» شبکه Newsmax گفت: «هفته آینده منتظر اعلامیه‌های بیشتری باشید، چون ما می‌خواهیم اقداماتی را اعمال کنیم که در تاریخ انزوای اقتصادی هیچ کشوری سابقه نداشته است.»

شیلدروپ افزود: «بازگشت به جریان عادی از تنگه هرمز اکنون به‌طور ناگهانی بدون هیچ امید کوتاه‌مدتی است.»

تهدیدهای جدید آمریکا در حالی مطرح می‌شود که ایران جریان عبوری از تنگه هرمز را محدود کرده است؛ تنگه‌ای که پیش از آغاز درگیری در اواخر فوریه، حدود یک‌پنجم عرضه روزانه نفت و گاز طبیعی مایع جهان را جابه‌جا می‌کرد.

ترافیک کشتیرانی در این تنگه در اواخر هفته به زیر میانگین ماهانه کاهش یافت و هر دو کشور ادعاهای رقابتی درباره کنترل این آبراه مطرح کردند.

آژانس خبری دولتی امارات (وام) اعلام کرد دو کشتی متعلق به شرکت ملی نفت ابوظبی در روز پنجشنبه هنگام عبور از تنگه مورد حمله قرار گرفتند؛ حادثه‌ای که دولت امارات آن را حمله ایرانی محکوم کرد.

در همین حال، پیش‌بینی‌های اوپک و آژانس بین‌المللی انرژی به رشد ضعیف‌تر تقاضا اشاره داشت، در حالی که ذخایر نفت خام آمریکا بزرگ‌ترین افزایش هفتگی خود را در بیش از سه سال و نیم ثبت کرد.

نوربرت روکر، رئیس بخش اقتصاد و تحقیقات نسل بعدی در جولیوس بر، گفت: «گزارش‌های این هفته آژانس بین‌المللی انرژی و اداره اطلاعات انرژی آمریکا بسیار روشنگر بود. ذخایر بسیار بهتر از آنچه بیم آن می‌رفت حفظ شده‌اند و این باید قیمت نفت را پایین بکشد.»

https://roydadnaft.ir/41603کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.