آمادگی شرکت متن برای تحویل مخازن چهار میلیون بشکهای گوره
نصراله زارعی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت از آماده بودن مخازن ذخیرهسازی چهار میلیون بشکهای گوره برای تحویل به بهرهبردار خبر داد و بر تسریع در بهرهبرداری از طرح راهبردی گوره – جاسک تأکید کرد.
به گزارش رویداد نفت، نصراله زارعی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، از آمادگی این شرکت برای تحویل مخازن چهار میلیون بشکهای گوره به بهرهبردار خبر داد.
وی در جریان بازدید از طرح گوره – جاسک و نشست مشترک با مدیرعامل شرکت نفت و گاز گچساران، بر ضرورت تسریع در بهرهبرداری و رفع مسائل باقیمانده تأکید کرد.
زارعی همچنین از روند اجرایی تلمبهخانههای شماره یک و دو، تلمبهخانه جدید گوره و قطعه سه خط لوله گوره – جاسک بازدید کرد و گفت: با همکاری پیمانکاران و برگزاری نشستهای کارشناسی مشترک میان شرکت متن، شرکت نفت و گاز گچساران و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، برنامهریزی لازم برای افزایش توان انتقال و بهرهبرداری حداکثری از این خط لوله انجام خواهد شد.
