آغاز نصب دکل‌های حفاری میدان گازی مختار

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اعلام پیشرفت 75 درصدی پروژه میدان گازی مختار، از تأمین زیرساخت‌های لازم برای انتقال دکل‌های حفاری به‌عنوان اولویت اصلی خبر داد و تأکید کرد که این پروژه نقش کلیدی در توسعه اقتصادی و اشتغال پایدار استان ایفا خواهد کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه میدان گازی مختار، تأمین زیرساخت‌های لازم برای انتقال دکل را از اولویت‌های خود دانست.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد،  یدالله رحمانی در بازدید از میدان گازی مختار یاسوج با اشاره به اهمیت این پروژه، اظهار داشت: عملیات نصب دکل‌های حفاری میدان گازی مختار آغاز شده و این پروژه می‌تواند نقش مؤثری در شکوفایی اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق شمالی استان، به‌ویژه شهرستان بویراحمد، ایفا کند.

رحمانی در ابتدای سخنان خود با تسلیت به مناسبت شهادت سرداران رشید اسلام، دانشمندان هسته‌ای و هموطنان عزیز در تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا، گفت: مردم شریف و ولایی استان کهگیلویه و بویراحمد همواره پشتیبان نظام، انقلاب، ولایت و آرمان‌های شهدا بوده‌اند و در شرایط کنونی نیز حمایت خود را از کشور و انقلاب حفظ کرده‌اند.

وی با تأکید بر اهمیت ادامه خدمت‌رسانی به مردم، بیان کرد: پروژه‌های مرتبط با گاز و نفت از ظرفیت‌های مهم استان هستند که می‌توانند تحولی چشمگیر در توسعه اقتصادی منطقه ایجاد کنند. میدان گازی مختار یکی از پروژه‌های کلیدی در حوزه انرژی است که با بهره‌برداری از آن، استان می‌تواند از ظرفیت‌های نهفته خود بهره‌مند شود.

استاندار همچنین به وجود سه میدان نفتی دیگر در استان اشاره کرد و از برنامه‌ریزی برای ایجاد منطقه ویژه عملیاتی نفت و گاز خبر داد. وی افزود: از ابتدای ورود به استان، پروژه میدان گازی مختار یکی از اولویت‌های کاری من بوده و تلاش کرده‌ام با سرعت بخشیدن به عملیات سطح تحت‌العرضی، این پروژه را به مرحله اجرا برسانیم.

رحمانی ضمن تشریح پیشرفت‌های این پروژه، گفت: عملیات سطح‌العرضی میدان گازی مختار تاکنون حدود ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مرحله مهم انتقال دکل‌های حفاری که تضمین‌کننده ادامه پروژه است، در حال انجام است.

وی با اشاره به جلسات متعدد برگزارشده در وزارت نفت و شرکت ملی نفت، اظهار داشت: در این جلسات که با حضور مدیران ارشد صنعت نفت و نمایندگان استان انجام شد، زیرساخت‌های لازم برای انتقال دکل مورد بررسی قرار گرفت و پیشرفت پروژه به صورت هفتگی پیگیری شد.

رحمانی همچنین به تأمین آب مورد نیاز پروژه اشاره کرد و گفت: بخش مربوط به تأمین آب در مراحل نهایی قرار دارد و از تلاش‌های پیمانکار پروژه، که علی‌رغم وجود مطالبات مالی، کار را متوقف نکرده و به پیشرفت آن ادامه داده است، قدردانی می‌کنم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از میدان گازی مختار می‌تواند تأثیر بسزایی در توسعه اقتصادی و اشتغال پایدار استان داشته باشد و امیدواریم با ادامه همکاری‌ها، این پروژه به‌زودی به بهره‌برداری برسد.

https://roydadnaft.ir/36641کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.