اطفاء به موقع حریق در اسکله پتروشیمی متانول کاوه دیر
سخنگوی کمیته پدافند غیرعامل و مدیریت بحران منطقه ویژه پارس از مهار آتشسوزی ناشی از عملیات جوشکاری در یکی از بارجهای پهلو گرفته در اسکله شرکت متانول کاوه خبر داد و اعلام کرد که این حادثه با واکنش سریع تیمهای تخصصی بدون آسیب به تاسیسات بارگیری شرکت متانول کاوه پایان یافت.
به گزارش رویداد نفت، سید محمدباقر یوسفزاده،سخنگوی کمیته پدافند غیرعامل و مدیریت بحران منطقه ویژه پارس با اشاره به حضور فوری تیمهای تخصصی این سازمان و شرکت پایانه و مخازن پتروشیمی در محل حادثه، اظهار داشت: بررسیهای اولیه نشان داد که انفجار و آتشسوزی بهدلیل عملیات جوشکاری و کار تعمیراتی بر روی یک بارج پهلو گرفته در اسکله رخ داده است. به دنبال پیشروی حریق، لندیگراف مجاور نیز دچار آتشسوزی شد.
وی افزود: با تلاش حدود دو ساعته نیروهای آتشنشانی، آتش مهار و از سرایت آن به تأسیسات دیگر جلوگیری شد. همچنین اقدامات لازم برای کولینگ تأسیسات مجاور نیز انجام گرفت.
یوسفزاده با بیان اینکه سازمان منطقه ویژه پارس نقش مؤثری در مهار این حادثه ایفا کرد، گفت: اعزام یک فروند بالگرد، دو دستگاه خودروی آتشنشانی و یک شناور از سوی این سازمان، در کنار حمایت لجستیکی، کمک شایانی به کنترل حادثه و انتقال یکی از مصدومان به بیمارستان کرد.
وی همچنین با تأکید بر اینکه هیچگونه خسارتی به تجهیزات بارگیری شرکت متانول کاوه وارد نشده، از شرکت پایانه و مخازن برای تأمین پد جاذب و همچنین از تمامی نیروهای امدادی و شرکتهایی که در عملیات سریع اطفای حریق مشارکت داشتند، قدردانی کرد.
