کاهش زمان قراردادهای نفتی از سه سال به کمتر از ۹ ماه / صنعت نفت در مسیر خودکفایی و جذب سرمایه مردمی

وزیر نفت با اشاره به کاهش چشمگیر زمان انعقاد قراردادهای توسعه‌ای از بیش از سه سال به کمتر از ۹ ماه، از تمرکز صنعت نفت بر خوداتکایی، جذب سرمایه‌های مردمی و تسهیل مشارکت شرکت‌های داخلی و خارجی در طرح‌های نفت و گاز خبر داد.

وزیر نفت با اشاره به کاهش چشمگیر زمان انعقاد قراردادهای توسعه‌ای از بیش از سه سال به کمتر از ۹ ماه، از تمرکز صنعت نفت بر خوداتکایی، جذب سرمایه‌های مردمی و تسهیل مشارکت شرکت‌های داخلی و خارجی در طرح‌های نفت و گاز خبر داد.

به گزارش رویداد نفت، محسن پاک‌نژاد چهارشنبه (۱۴ خرداد) در حاشیه سی‌وششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، با تأکید بر باور راسخ صنعت نفت به تحقق خوداتکایی واقعی، اظهار کرد: در سال‌هایی که صنعت نفت تحت سنگین‌ترین تحریم‌های ظالمانه غرب قرار داشت، کارشناسان، متخصصان و جوانان ایرانی توانستند در حوزه‌های مختلف به خودکفایی برسند.

وی افزود: این شرایط فرصتی بود برای بروز توانمندی‌های متخصصان داخلی، به‌گونه‌ای که امروز همه حوزه‌های توسعه و تولید در صنعت نفت به دست کارشناسان و شرکت‌های ایرانی اداره می‌شود.

پاک‌نژاد با اشاره به تأکید بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی بر خودکفایی و تداوم این رویکرد در فرمایشات مقام معظم رهبری، تصریح کرد: این نگاه، چراغ راه صنعت نفت است و باور دارم همکاران ما در سایر بخش‌ها نیز با همین انگیزه و جدیت در مسیر استقلال اقتصادی حرکت می‌کنند.

۱۳۰ میلیارد دلار فرصت سرمایه‌گذاری در بالادست نفت و گاز

وزیر نفت همچنین از برگزاری رویداد «تحول در سرمایه‌گذاری و توسعه در بالادست نفت و گاز ایران» به‌عنوان اقدامی در راستای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» یاد کرد و گفت: در این رویداد، بیش از ۱۳۰ میلیارد دلار فرصت سرمایه‌گذاری در قالب بسته‌هایی تعریف شده که شرکت‌های داخلی و خارجی می‌توانند در آنها مشارکت کنند.

وی افزود: ساختارهای قراردادی مناسب در اختیار این شرکت‌ها قرار گرفته تا بتوانند در این فرصت‌ها سهم داشته باشند و به رشد و توسعه صنعت نفت کمک کنند.

تمرکز بر جذب سرمایه مردمی

پاک‌نژاد با تأکید بر ضرورت ورود سرمایه‌های مردمی به حوزه انرژی، اظهار کرد: این بخش یکی از اولویت‌های اصلی ماست و راهکارهایی برای تسهیل فرآیند جذب این سرمایه‌ها تدوین شده است تا بتوان از ظرفیت بالای مردم در توسعه صنعت نفت بهره برد.

تحقق رهنمود رهبری در تسریع قراردادها

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کاهش زمان انعقاد قراردادها، بیان کرد: پیش‌تر فرآیند امضای برخی قراردادها تا بیش از سه سال طول می‌کشید، اما با اقدامات صورت‌گرفته، امروز این زمان به کمتر از ۹ ماه رسیده است.

پاک‌نژاد این تحول را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای وزارت نفت در راستای اجرای منویات رهبری دانست و افزود: این موفقیت نتیجه مصوبه‌های دولت و شورای اقتصاد و همکاری دستگاه‌های مرتبط است که گامی مهم در مسیر توسعه و جذب سرمایه‌گذاری به‌شمار می‌رود.

https://roydadnaft.ir/36458کپی شد!