قیمت جهانی نفت خام در امروز ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت نفت خام برنت به ۶۴ دلار و ۸۲ سنت افزایش یافت

قیمت نفت برنت با 29 سنت یا 0.5 درصد افزایش به 64.82 دلار در هر بشکه رسید، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 27 سنت یا 0.4 درصد افزایش به 61.89 دلار رسید.

قیمت نفت در روز جمعه افزایش یافت و به دنبال دومین افزایش هفتگی متوالی به دلیل کاهش تنش‌های تجاری آمریکا و چین بود، اگرچه این خوش‌بینی تا حدودی با انتظارات بالاتر عرضه از سوی ایران و اوپک جبران شد.

به گزارش رویداد نفت، قیمت نفت برنت با ۲۹ سنت یا ۰.۵ درصد افزایش به ۶۴.۸۲ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۷ سنت یا ۰.۴ درصد افزایش به ۶۱.۸۹ دلار رسید.

هر دو قرارداد در جلسه قبل در مورد چشم انداز توافق هسته ای ایران بیش از ۲ درصد کاهش یافت که می تواند منجر به عرضه بشکه های بیشتری به بازار جهانی شود.

هری چیلیگویریان، سرپرست گروه تحقیقاتی در گروه سرمایه گذاری اونیکس، گفت: “شوق ناشی از پیشرفت در روابط بین ایالات متحده و چین باعث شد تا قیمت نفت بهبود یابد.”

اما اوپک روند کاهش تولید داوطلبانه خود را تسریع می‌کند و مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و بشکه‌های نفت خام همچنان به سمت چین جریان دارد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده گفت که ایالات متحده در حال نزدیک شدن به توافق هسته ای با ایران است و تهران “به نوعی” با شرایط آن موافقت کرده است. با این حال، یک منبع آگاه از مذاکرات گفت که هنوز مسائلی برای حل وجود دارد.
تحلیلگران ING در یادداشتی نوشتند که توافق هسته‌ای لغو تحریم‌ها به ایران اجازه می‌دهد تولید نفت خود را افزایش دهد و در نتیجه عرضه اضافی حدود ۴۰۰ هزار بشکه در روز را به همراه داشته باشد.

علیرغم فشار احتمالی عرضه، هر دو برنت و WTI تا این هفته حدود ۱.۵ درصد افزایش یافته اند.

این احساسات زمانی تقویت شد که ایالات متحده و چین، دو مصرف کننده و اقتصاد بزرگ نفت جهان، با توقف ۹۰ روزه جنگ تجاری خود موافقت کردند که طی آن هر دو طرف تعرفه های تجاری را به شدت کاهش دهند.
تعرفه های متقابل سنگین، نگرانی از ضربه شدید به رشد جهانی و تقاضای نفت را افزایش داده بود.

با این حال، تحلیلگران BMI، یکی از واحدهای فیچ سولوشنز، در یک گزارش تحقیقاتی گفتند که “در حالی که دوره کاهش ۹۰ روزه درها را برای پیشرفت بیشتر در کاهش موانع تجاری از هر دو طرف باز می گذارد، عدم اطمینان در سیاست تجاری بلندمدت افزایش قیمت را محدود می کند.”

افزودن به نگرانی های بازار یک مازاد مورد انتظار بود.

آژانس بین‌المللی انرژی روز پنجشنبه پیش‌بینی رشد عرضه جهانی در سال ۲۰۲۵ را ۳۸۰ هزار بشکه در روز افزایش داد و با وجود اصلاح جزئی به سمت بالا در پیش‌بینی تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۵ به میزان ۲۰ هزار بشکه در روز، مازاد تولید را برای سال آینده پیش‌بینی کرد.
سرمایه گذاران همچنین به دنبال نشانه هایی از کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا بودند که می تواند اقتصاد و تقاضای نفت را تقویت کند

https://roydadnaft.ir/36180کپی شد!