تأکید مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس بر تقویت مدیریت کار و خدمات اشتغال

به مناسبت فرا رسیدن نوروز و عید سعید فطر، سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، با حضور در مدیریت کار و خدمات اشتغال از نزدیک با مدیر و کارکنان مدیریت صمیمانه به گفت و گو نشست.

به مناسبت فرا رسیدن نوروز و عید سعید فطر، سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، با حضور در مدیریت کار و خدمات اشتغال از نزدیک با مدیر و کارکنان مدیریت صمیمانه به گفت و گو نشست.

به گزارش رویداد نفت، در این نشست، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، مدیریت کار و خدمات اشتغال را یکی از بخش‌های کلیدی و اساسی سازمان دانست و بر لزوم تقویت جایگاه و ساختار آن تأکید کرد. وی همچنین نظارت بر پرداخت به‌موقع حقوق، ساماندهی اشتغال، مکانیزه‌سازی و غیرحضوری کردن خدمات، بهره‌گیری از نیروهای متخصص و توانمندسازی نیروی انسانی را از اولویت‌های این بخش برشمرد.

اسدی ابراز امیدواری کرد که با اجرای این برنامه‌ها، در سال جدید اعتماد کارجویان و کارفرمایان به این حوزه افزایش یابد و شاهد اقدامات مؤثرتری باشیم.

در پایان این بازدید، رؤسا و کارکنان اداره کار و خدمات اشتغال ضمن تبریک نوروز و عید فطر به مدیرعامل سازمان، از حمایت‌های وی در مسیر بهبود شرایط کاری و اشتغال قدردانی کردند.

https://roydadnaft.ir/35503کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.