افزایش ۴۰ میلیون مترمکعبی حجم انتقال گاز

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران گفت: روز دوشنبه ۸۷۲ میلیون مترمکعب گاز در کشور انتقال داده شد که نسبت به مدت مشابه پارسال (۸۳۳ میلیون مترمکعب) ۴۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران گفت: روز دوشنبه ۸۷۲ میلیون مترمکعب گاز در کشور انتقال داده شد که نسبت به مدت مشابه پارسال (۸۳۳ میلیون مترمکعب) ۴۰ میلیون مترمکعب افزایش یافته است.

به گزارش رویداد نفت، پیمان خضرایی روز سه‌شنبه، ۱۸ دی در حاشیه بازدید خبرنگاران از مخزن ذخیره‌سازی سراجه قم با اشاره به فعالیت شرکت انتقال گاز ایران اظهار کرد: فعالیت این شرکت در زنجیره ارزش انرژی کشور، پس از تصفیه گاز غنی برداشت‌شده از میدان‌های گازی در پالایشگاه‌ها آغاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شرکت انتقال گاز ایران حدفاصل تولید گاز تا تحویل به شرکت گاز هر استان است، افزود: این شرکت بالغ بر ۴۰ هزار و ۶۶ کیلومتر خط لوله اصلی در اختیار دارد و این شبکه از ۲۰ نقطه؛ ۱۳ پالایشگاه پارس جنوبی و پالایشگاه‌های ایلام، خانگیران، سرخس، بیدبلند و دو مخزن ذخیره‌سازی، گاز را دریافت و از ایستگاه تقویت فشار و مراکز بهره‌برداری به مبادی مصرف ارسال می‌کند.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران گفت: روز گذشته ۸۷۲ میلیون مترمکعب گاز در کشور انتقال داده شد که نسبت به همین روز در پارسال که ۸۳۳ میلیون مترمکعب بود، ۴۰ میلیون مترمکعب افزایش داشته است.

خضرایی بیان کرد: گاز تولیدی با تلاش کارکنان این شرکت بدون دغدغه از خطوط لوله، ۹۴ ایستگاه تقویت فشار گاز و ۶۲ یارد عملیاتی که شیرهای بین‌راهی و تأسیسات مناطق عملیاتی انتقال گاز را شامل می‌شود، به مبادی مصرف انتقال داده می‌شود.

وی ادامه داد: ۳۴۸ توربوکمپرسور گاز در تأسیسات تقویت فشار مناطق عملیات انتقال گاز وجود دارد که این کمپرسورها سبب افزایش فشار گاز بر ۴۰ هزار و ۶۶ کیلومتر خطوط لوله می‌شود.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران گفت: ۳۴ درصد کل گاز تولیدی کشور به نیروگاه‌ها، ۳۴ درصد به صنعت، ۲۵ درصد به بخش خانگی، ۴ درصد به بخش سی‌ان‌جی و ۳ درصد به مصارف جزئی اختصاص می‌یابد که در پیک مصرف ۷۴ درصد گاز در بخش خانگی مصرف می‌شود که این موضوع حتماً باید مدیریت شود.

خضرایی به تلاش‌های ۱۰۰ روزه شرکت انتقال گاز ایران قبل از ورود به فصل سرما اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۸۹ کمپرسور در شبکه در سرویس قرار داشت که امسال این عدد به ۲۰۵ رسیده است، همچنین قابلیت به کارگیری تأسیسات از عدد ۵۴ به ۶۱.۴ رسیده است.

وی با بیان اینکه همچنین قابلیت اطمینان از ۹۶.۳ به ۹۷.۶ درصد رسیده و ایستگاه‌های تقویت فشار از ۹۰ به ۹۴ ایستگاه افزایش یافته است، تصریح کرد: ۳۳۳ توربین گازی به ۳۴۸ توربین گازی و خطوط لوله از ۳۹ هزار و ۱۰۰ کیلومتر به ۴۰ هزار و ۶۶ کیلومتر رسیده است.

https://roydadnaft.ir/34393کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.