تأکید معاون وزیر نفت بر پیگیری جدی طرح فشارافزایی و تأمین سوخت زمستانی

مدیرعامل شرکت ملی نفت با اشاره به پیگیری پروژه‌های توسعه‌ای و عملیاتی شرکت نفت و گاز پارس گفت: طرح‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی و تأمین سوخت زمستانی را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با اشاره به پیگیری پروژه‌های توسعه‌ای و عملیاتی شرکت نفت و گاز پارس گفت: طرح‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی و تأمین سوخت زمستانی را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

به ‌گزارش رویداد نفت به‌نقل از شرکت نفت و گاز پارس، حمید بورد، معاون وزیر نفت به همراه موسی احمدی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و تعدادی از اعضای هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران صبح امروز (چهارشنبه، ۲۱ شهریور) در سفر به میدان گازی پارس جنوبی با کارکنان سکوی فاز یک SPQ1 دیدار و گفت‌وگو کردند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در این دیدار با بیان اینکه کارکنان عملیاتی شاغل در سکوهای گازی پارس جنوبی، در خط مقدم فعالیت‌های اقتصادی کشور قرار دارند، بیان کرد: وجود و ماهیت شرکت ملی نفت ایران به زحمات کارکنان عملیاتی و تولید نفت و گاز در کشور وابسته است.

وی با بیان اینکه مجموعه مدیریت شرکت ملی نفت ایران، نیروهایی عملیاتی و از بدنه این صنعت هستند، افزود: بب‌شک در چنین شرایطی که مدیران و کارکنان زبان مشترکی دارند، برای مشکلات و مسائل نیز راه‌حل‌های بهتر و با صرف زمان کوتاه‌تر در دسترس خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با تأکید بر اهمیت اصلاح فرایندهای کاری در رفع مشکلات تصریح کرد: انتظار داریم با اصلاح رویکردها و خلق حرکت‌های نو در همه زمینه‌ها بر اساس رویه‌های علمی و آکادمیک، مسائل پیش‌رو رفع شود.

بورد با بیان اینکه شرکت نفت و گاز پارس با توجه به دارایی‌های عظیم در حوزه تأسیسات و نیروی انسانی، باید در سطح جهانی موردتوجه قرار گیرد، گفت: این موضوع با توسعه و ارتقای برنامه‌های مهندسی، اجرایی و عملیاتی روزآمد دور از دسترس نیست.

وی با اشاره به اینکه همه کارکنان شرکت ملی نفت ایران در مدیریت این مجموعه سهیم هستند، اعلام کرد: مسیرهای ارتباطی میان کارکنان و مدیران باز است و آماده دریافت و شنیدن نظرات و کمک همکاران در همه حوزه‌ها هستیم.

تشکیل اتاق فکر برای پیشبرد برنامه‌های کاری

مدیرعامل شرکت ملی نفت بر توسعه و پیگیری پروژه‌ها و طرح‌های حوزه نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران تأکید کرد و ادامه داد: برای پیشبرد فعالیت‌ها در دو بال نفت و گاز این شرکت در اهواز و عسلویه، نشست‌های فنی متعدد در دستور کار قرار دارد و موضوع‌هایی مانند طرح فشارافزایی پارس جنوبی، تعمیرات تأسیسات، سوخت زمستانی و مسائل مربوط به توسعه میدان‌های گازی جدید را با همکاری شرکت‌های پیمانکاری توانمند ایرانی پیگیری خواهیم کرد.

بورد با بیان اینکه به‌زودی در همه حوزه‌ها اتاق فکر راه‌اندازی می‌شود، افزود: این اتاق فکر برای همه ارکان سازمان و بیرون از مجموعه این شرکت زمینه همکاری را فراهم خواهد کرد.

تأکید بر رفع مشکل خوردگی و نوسازی تأسیسات پارس جنوبی

وی پیگیری و رفع مشکل خوردگی تأسیسات ارزشمند شرکت نفت و گاز را از برنامه‌های مهم شرکت ملی نفت ایران دانست و بیان کرد: با توجه به اینکه عمر بسیاری از تأسیسات از نیمه خود گذشته، باید توجه ویژه‌ای به نگهداری از سکوها و خطوط لوله دریایی و نوسازی از آن‌ها داشته باشیم.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه حفظ و جلوگیری از خوردگی تأسیسات دریایی را با بهره‌گیری از سیستم‌های پیشرفته و هوشمند پیگیری خواهیم کرد، گفت: وجود ۶ هزار کیلومتر خط لوله دریایی پارس جنوبی یک دارایی بسیار عظیم است و نگهداشت این خطوط لوله با پایش‌ها و انجام تعمیرات پیشگیرانه توسط شرکت نفت و ‌گاز پارس بسیار مهم است.

مطالبات حقوقی کارکنان در حال پیگیری است

بورد در ادامه این دیدار ضمن ابلاغ قدردانی وزیر نفت از کارکنان عملیاتی سکوهای گازی پارس جنوبی، به پیگیری مطالبات حقوقی آن‌ها اشاره و تصریح کرد: بخشی از مسائل نیروی انسانی در مجموعه شرکت ملی نفت قابل‌حل و در حال پیگیری است و بخشی دیگر از محدودیت‌ها را که از سوی مراجع قانونی اعمال شده است از طریق مجلس محترم شورای اسلامی، رئیس‌جمهور محترم و بخش‌های مرتبط دنبال می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه از مراجع قانونی موضوع سقف حقوق در حال پیگیری است، افزود: در همین راستا کمیته‌ای ازسوی وزیر نفت برای پیگیری سقف حقوق تشکیل شده که نتایج آن به‌زودی مشخص خواهد شد.

معاون وزیر نفت در پایان یادآور شد: تفاوت کارکنان صنعت نفت با دیگر بخش‌ها این است که کار همکاران ما دووجهی است که از یک طرف به تأمین معیشت و خانواده مرتبط است و از سوی دیگر موجب درآمدزایی برای کشور می‌شود.

https://roydadnaft.ir/32872کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.