نفت خام برنت به ۷۶ دلار و ۹۹ سنت رسید

نفت خام برنت با 67 سنت یا 0.86 درصد کاهش به 76.99 دلار در هر بشکه رسید. معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا که روز سه‌شنبه منقضی می‌شود، 73.75 دلار در هر بشکه بود که 62 سنت یا 0.8 درصد کاهش یافت.

قیمت نفت در روز سه‌شنبه کاهش یافت زیرا اسرائیل پیشنهادی را برای مقابله با اختلافات مربوط به ممانعت از توافق آتش‌بس در غزه پذیرفت و به کاهش نگرانی‌ها در مورد اختلالات عرضه در خاورمیانه کمک کرد.

به گزارش رویداد نفت، نفت خام برنت تا ساعت ۶ به وقت گرینویچ با ۶۷ سنت یا ۰.۸۶ درصد کاهش به ۷۶.۹۹ دلار در هر بشکه رسید. معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا که روز سه‌شنبه منقضی می‌شود، ۷۳.۷۵ دلار در هر بشکه بود که ۶۲ سنت یا ۰.۸ درصد کاهش یافت. قرارداد ماه دوم که فعال تر معامله شد، آخرین بار با ۶۳ سنت یا ۰.۸۶ درصد کاهش به ۷۳.۰۳ دلار در هر بشکه رسید.

برنت در روز دوشنبه حدود ۲.۵ درصد کاهش داشت، در حالی که WTI 3 درصد کاهش داشت.

Yeap Jun Rong، استراتژیست بازار در IG، با اشاره به داده‌های ضعیف اقتصادی چین، که چشم‌انداز تقاضای نفت این کشور را با تردید مواجه می‌کند، گفت: «به‌نظر می‌رسد قیمت‌ها برخی از تحولات ژئوپلیتیکی در خاورمیانه و چشم‌انداز تقاضای چین را با هم مواجه می‌کنند».

توافق آتش‌بس در غزه در حال حاضر محتمل‌تر به نظر می‌رسد که باعث شد فعالان بازار خطرات تنش‌های ژئوپلیتیکی بر سر اختلال در عرضه نفت را ارزیابی کنند.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده روز دوشنبه گفت که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، “پیشنهاد پل زدنی” ارائه شده از سوی واشنگتن برای مقابله با اختلافات مربوط به جلوگیری از توافق آتش بس در غزه را پذیرفته است و از حماس نیز خواست تا همین کار را انجام دهد.
دو مهندس شاغل در این میدان روز دوشنبه به رویترز گفتند که با کاهش نگرانی‌های عرضه، تولید در میدان نفتی شراره لیبی به حدود ۸۵۰۰۰ بشکه در روز افزایش یافته است.

شرکت ملی نفت لیبی (NOC) در ۷ اوت پس از محاصره معترضان به تولید میدان ۳۰۰۰۰۰ بشکه در روز، فورس ماژور را در صادرات نفت از این میدان اعلام کرد.

نظرسنجی اولیه رویترز در روز دوشنبه نشان داد که انتظار می‌رود در هفته گذشته ذخایر نفت خام در ایالات متحده ۲.۹ میلیون بشکه کاهش یابد.

در سمت تقاضا، نگرانی از مشکلات اقتصادی چین بر قیمت نفت فشار آورد. پس از سه ماهه دوم ناامیدکننده، دومین اقتصاد بزرگ جهان در ماه ژوئیه شتاب بیشتری را از دست داد زیرا قیمت مسکن جدید با سریع ترین سرعت در ۹ سال اخیر کاهش یافت، تولید صنعتی کاهش یافت، رشد صادرات و سرمایه گذاری کاهش یافت و بیکاری افزایش یافت.

تحلیلگران ING در یادداشتی خطاب به مشتریان گفتند: “نگرانی های تقاضا با محوریت چین همچنان ادامه دارد. داده های منتشر شده اخیر دیدگاه ضعیف تر تقاضای نفت چین را تقویت می کند.”

“اعداد تولید تجاری و صنعتی در هفته گذشته نشان می دهد که تقاضای ظاهری نفت در ماه جولای به روند کاهشی خود ادامه می دهد. این نگرانی ها به این معنی است که دلالان همچنان در مورد جهش به بازار مردد هستند.”

سرمایه گذاران همچنین منتظر نشانه هایی از برنامه های فدرال رزرو ایالات متحده برای تصمیم بعدی نرخ بهره بودند.

طبق نظر اکثریت اندک اقتصاددانان شرکت‌کننده در نظرسنجی رویترز که احتمال رکود اقتصادی را بعید می‌دانند، فدرال رزرو در هر یک از سه نشست باقی‌مانده سال ۲۰۲۴، نرخ بهره را ۲۵ واحد کاهش خواهد داد.
کاهش نرخ بهره هزینه های استقراض را کاهش می دهد و می تواند تقاضای نفت را در بزرگترین کشور مصرف کننده نفت جهان افزایش دهد.

https://roydadnaft.ir/32582کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.