نفت برنت ۸۵ دلار و ۱۸ سنت شد

بهای معاملات آتی نفت برنت پس از کاهش 37 سنت در روز جمعه، 15 سنت یا 0.2 درصد افزایش یافت و به 85.18 دلار در هر بشکه در روز دوشنبه رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 20 سنت یا 0.2 درصد افزایش به 82.41 دلار در هر بشکه رسید.

نفت روز دوشنبه با نااطمینانی سیاسی در ایالات متحده و خاورمیانه که از قیمت‌ها حمایت می‌کند و فشار نزولی ناشی از قوی‌تر شدن دلار و تقاضای ضعیف در چین، واردکننده اصلی نفت، را جبران کرد، دوباره جایگاه خود را به دست آورد.

به گزارش رویداد نفت، بهای معاملات آتی نفت برنت پس از کاهش ۳۷ سنت در روز جمعه، ۱۵ سنت یا ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۸۵.۱۸ دلار در هر بشکه در ساعت ۰۴۲۵ GMT رسید. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۰ سنت یا ۰.۲ درصد افزایش به ۸۲.۴۱ دلار در هر بشکه رسید.

قیمت نفت از تاثیر دلار که پس از یک پیشنهاد ناموفق برای ترور دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری ایالات متحده تقویت شد، کاهش یافت.
تونی سایکامور، تحلیلگر بازار IG، گفت: «فکر نمی‌کنم بتوانید این ابهام را که سوءقصد آخر هفته در کشوری عمیقاً تقسیم‌شده در آستانه انتخابات ایجاد می‌کند، نادیده بگیرید.»

در خاورمیانه، گفتگوها درباره پایان دادن به مناقشه غزه بین اسرائیل و حماس روز شنبه پس از سه روز متوقف شد، اگرچه یک مقام حماس روز بعد گفت که از مذاکرات خارج نشده است.

با این حال، حمله اسرائیل به رهبر نظامی این گروه در روز شنبه ۹۰ کشته برجای گذاشت.

عدم اطمینان در مورد وضعیت بی ثبات، حق بیمه ژئوپلیتیکی نفت را بالا نگه داشته است.

بازارهای نفت همچنین به طور گسترده تحت تأثیر کاهش عرضه از سوی اوپک پلاس قرار دارند و وزارت نفت عراق گفته است که این کاهش تولید مازاد بر تولید از ابتدای سال ۲۰۲۴ را جبران خواهد کرد.

هفته گذشته، برنت پس از چهار هفته افزایش بیش از ۱.۷ درصد سقوط کرد در حالی که معاملات آتی WTI 1.1 درصد کاهش یافت زیرا کاهش واردات نفت خام چین، بزرگترین واردکننده جهان، با مصرف تابستانی قوی در ایالات متحده مقابله کرد.

تحلیلگران ING به رهبری وارن پترسون در یادداشتی گفتند: «در حالی که عوامل بنیادی هنوز حمایت می‌کنند، نگرانی‌های فزاینده‌ای برای تقاضا وجود دارد که عمدتاً از چین ناشی می‌شود».

واردات نفت خام چین در نیمه اول سال جاری با ۲.۳ درصد کاهش به ۱۱.۰۵ میلیون بشکه در روز، در بحبوحه تقاضای ناامیدکننده سوخت و به دلیل کاهش تولید پالایشگاه های مستقل به دلیل حاشیه سود ضعیف، کاهش یافت.

داده‌های گمرکی روز دوشنبه نشان داد که تولید نفت خام در پالایشگاه‌های چین در ژوئن ۳.۷ درصد نسبت به سال گذشته کاهش یافت و به ۱۴.۱۹ میلیون بشکه در روز رسید که کمترین میزان در سال است.

اقتصاد چین در سه ماهه دوم به دلیل رکود طولانی مدت دارایی و ناامنی شغلی بر تقاضای داخلی تأثیر گذاشته و انتظاراتی را که پکن به محرک های بیشتر نیاز دارد، زنده نگه داشته است.
شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز (BKR.O) روز جمعه اعلام کرد، در ایالات متحده، تعداد دکل های نفتی فعال، که شاخص اولیه تولید آینده است، هفته گذشته با یک کاهش به ۴۷۸ رسید که پایین ترین رقم از دسامبر ۲۰۲۱ است.

https://roydadnaft.ir/32156کپی شد!