وزیر نفت عازم قرقیزستان شد

وزیر نفت به‌منظور حضور در بیست‌ودومین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری‌های شانگهای عازم قرقیزستان شد.

وزیر نفت به‌منظور حضور در بیست‌ودومین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری‌های شانگهای عازم قرقیزستان شد.

به گزارش رویداد نفت به نقل از وزارت نفت، «جواد اوجی» امروز (چهارشنبه، سوم آبان‌) به‌منظور حضور در آیین بیست‌ودومین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری‌های شانگهای، در راس هیاتی با حضور «محمد مخبر» معاون اول رئیس‌جمهوری عازم قرقیزستان شد.

وزیر نفت، پیش از سفر به قرقیزستان مذاکره برای راه‌اندازی کریدور گازی شمال به جنوب در منطقه آسیای مرکزی را یکی از اهداف خود در این سفر ذکر کرد و گفت: برگزاری بیست‌ودومین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری‌های شانگهای فرصتی مناسب برای رسیدن به توافقی چندجانبه درباره ترانزیت گاز و راه‌اندازی یک کریدور گازی شمال به جنوب در منطقه آسیای مرکزی است.

بیست‌ودومین نشست شورای نخست‌وزیران کشورهای عضو پیمان شانگهای فردا پنجشنبه (چهارم آبان‌) در بیشکک (پایتخت قرقیزستان) برگزار می‌شود.

https://roydadnaft.ir/28131کپی شد!
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.