مدیرکل اچاسئی و پدافند غیرعامل وزارت نفت: درسآموزههای ناشی از حوادث باید در اولویت کاری شرکتها باشد
مدیرکل اچاسئی و پدافند غیرعامل وزارت نفت اظهار کرد: درسآموزههای ناشی از حوادث و پیشگیری از تکرار آنها باید در اولویت کاری شرکتها قرار گیرد.
مظاهر انصاری در گردهمایی تخصصی رؤسای اچاسئی و پدافند غیرعامل صنعت گاز کشور که با حضور مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی از مدیران ارشد ستادی و شرکتهای تابع برگزار شد، گفت: موضوع اچاسئی فراتر از یک واحد سازمانی است و باید در کل سازمان و بهویژه مدیران ارشد مورد توجه باشد.
وی ادامه داد: وزارت نفت همسو با بهبود وضع اچاسئی در کنار مجموعه اچاسئی شرکتهای تابع و پشتیبان آنها برای دستیابی به شرایط بهتر و ارائه راهکار درباره حل چالشهاست.
مدیرکل اچاسئی و پدافند غیرعامل وزارت نفت ساختار کنونی اچاسئی در سطح وزارت نفت و شرکتهای تابع را متناسب با مأموریتهای متنوع سازمان ندانست و اظهار کرد: این مهم از سوی اداره کل اچاسئی وزارت نفت در حال پیگیری است و انتظار بر این است که شرکتهای تابع با نگاه به تراز و شاخصهای جهانی در حوزه اچاسئی در مسیر توسعه و بهبود گام بردارند.
گام بلند شرکت ملی گاز در مسیر توسعه پایدار با رویکرد اچاسئی و پدافندغیرعامل
غلامرضا بهمننیا، رئیس اچاسئی شرکت ملی گاز ایران نیز در این آیین اظهار کرد: بهبود مدیریت خطر و جنبهها، بهبود مدیریت آلایندههای محیط زیستی و تغییرات اقلیمی، بهبود پدافند غیرعامل و مدیریت واکنش در شرایط اضطراری، ارتقاء تابآوری و کاهش آسیبپذیری، ارتقای سلامت کارکنان، آموزش و فرهنگسازی اچاسئی از اهداف راهبردی این واحد در شرکت ملی گاز ایران است.
وی در ادامه، آموزش را یکی از اقدامهای مهم در حوزه اچاسئی دانست و نیروی انسانی متخصص، آگاه و توانمند را عامل مهم در کاهش حوادث برشمرد و افزود: در این زمینه، برگزاری نشیتهای تخصصی اچاسئی در حوزههای گازرسانی، پالایش، انتقال و مهندسی و توسعه برای بومیسازی الگوی نشان تعالی متناسب با فعالیتهای شرکت ملی گاز ایران به مدت ۶۵۰ نفرساعت، انجام فاز دوم آموزش براساس الگوی نشان تعالی به مدت ۲۵۴۰ نفرساعت و ارزیابی میدانی الگوی نشان تعالی ۲۰۴۰ نفرساعت، بخشی از عملکرد واحد آموزش بوده است.
رئیس اچاسئی شرکت ملی گاز ایران همچنین به برنامهها و اقدامهای راهبردی بهداشت صنعتی شرکت ملی گاز ایران اشاره کرد و گفت: بهبود شناسایی و ارزیابی خطرهای بهداشتی، ارتقای کیفی فرآیند پایش و ارزیابی مواجهات شغلی با عوامل زیانآور و کنترل مدیریتی و مهندسی و کاهش رویارویی شغلی بالاتر از حد مجاز، بهبود فرآیند معاینات شاغلان، افزایش ضریب پوشش معاینات شغلی و بهرهبرداری از نتایج معاینات شغلی سالانه بهمنظور کاهش بیماران شغلی، بخشی از اقدامهای راهبردی این حوزه برای رسیدن به شرایط بهتر کاری است.