اجرای طرح طبقهبندی مشاغل در مناطق نفتخیز جنوب
مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از اجرای طرح طبقهبندی مشاغل برای ۲۰ هزار نفر از نیروهای ارکان ثالث، روزآمد کردن پیمانها و اعمال اضافات عمومی سال ۱۴۰۱ در این شرکت خبر داد.
منوچهر بارانی گفت: این طرح بهدنبال موافقتنامه وزارتخانههای نفت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۳۰ مهرماه ۱۳۹۹ از سوی شرکت ملی نفت ایران ابلاغ و بهدنبال آن کارگروهی از ادارات ذیربط برای اجرای آن تشکیل شد.
وی اظهار کرد: بهدلیل آمار بالای کارکنان مشمول این طرح در مناطق نفتخیز جنوب که شامل حدود ۲۰ هزار نیروی ارکان ثالث ۳۲۰ پیمان بوده است، همچنین اطلاعات جامعی از این دسته از کارکنان در دسترس نبود، از این رو مقرر شد جمعآوری اطلاعات آنها مشتمل بر شغل قبل از اجرای طرح، سابقه، مدرک تحصیلی، پارامترهای دستمزدی قبل از اجرای طرح و… در قالب نرمافزار ویژهای انجام تا طرح با سرعت و دقت کافی اجرا شود.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب افزود: بهدلیل نبود اطلاعات مورد نیاز، کار طراحی، پیادهسازی و استقرار نرمافزار جامع از سوی کارشناسان این مدیریت در مدت ۱۰۰ روز انجام و تغذیه اطلاعات نیروها از سوی واحدهای مجری پس از دوره آزمایشی و تأیید کارایی نرمافزار از اسفندماه ۱۳۹۹ آغاز شد.
بارانی تصریح کرد: برای رفع چالشهای این طرح با وجود شیوع کرونا و محدودیتهای ایجادشده، از زمان آغاز آن تاکنون بیش از ۱۵۰ جلسه مدیریتی و کارشناسی با حضور نمایندگان مدیریتها و ادارههای ذیربط برگزار شد تا این طرح در مناطق نفتخیز جنوب که در گستره پنج استان فعالیت دارد به بهترین وجه پیادهسازی شود.
دستاوردهای نرمافزار جامع پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب
وی روزآمد کردن پیمانها و اعمال عمومی اضافات دستمزد سال ۱۴۰۱ را از دستاوردهای مهم «نرمافزار جامع پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب» اعلام کرد و گفت: محاسبه سریع اضافات دستمزد سال ۱۴۰۱ برای ۲۰ هزار نفر از نیروهای پیمانکاری از دستاوردهای مهم نرمافزار جامع نیروهای پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفتخیز است که بر اساس آن دستمزد فروردین ماه حدود ۹۰ درصد این نیروها بر اساس دستورالعمل شورای عالی کار پرداخت شده است.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، گردآوری بانک جامع اطلاعات از نیروهای پیمانکاری، تسهیل در گزارشگیری و نمایش داشبورد، برنامهریزی و انضباط مالی، توسعه دانش سازمانی، تثبیت آنالیز دستمزد، رصد اطلاعات مالی و هدایت دقیقتر برای آموزش نیروها را از دیگر دستاورهای «نرمافزار جامع پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب» برشمرد و اظهار کرد: بر اساس پایشها اجرای این طرح سبب رضایت حداکثری همکاران پیمانکاری شده است.
بارانی افزود: این نرمافزار در تمامی وزارتخانهها و دستگاههای دولتی از جمله شرکتهای تابع وزارت نفت که پیمانهای مستمر حجمی غیر پروژهای دارند قابل اجراست و آمادگی داریم دانش بومی طراحی آن را به آنها منتقل کنیم.
وی ضمن قدردانی از تلاش شبانهروزی همه ادارت و همکارانی که در اجرای این طرح مشارکت داشتهاند، اظهار کرد: اجرای کامل طرح طبقهبندی مشاغل با راهبری و کار جهادی همکاران مدیریت منابع انسانی و مشارکت مهندسی ساختار و بهرهوری، مدیریت امور مالی، امور حقوقی و قراردادها، فناوری اطلاعات و ارتباطات ستاد و واحدهای متناظر در سطح شرکتهای بهرهبردار تابع شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تحقق یافته است.